Učionica
OSTVARITE SVOJ PUNI POTENCIJAL

Zaklada Novo sutra objavila je Natječaj za stipendiranje studenata za akademsku 2023./2024. godinu
Objavljeno 27. lipnja, 2023.

U Zakladi Novo sutra vjeruju da poticanjem obrazovanja i razvojnih projekata okruženje mogu učiniti boljim mjestom za život gdje će se izvanredni mladi ljudi obrazovati bez obzira na materijalni status i time ostvariti svoj puni potencijal.


Zaklada Novo sutra osnovana je 2016. godine sa sjedištem u Vukovaru a njezin osnivač je g.Pavao Vujnovac, vlasnik i predsjednik uprave energetskih kompanija Prvo Plinarsko društvo i Energia Naturalis. Od osnivanja do danas, financirani su projekti u vrijednosti većoj od 6 mil. kn te  kroz program stipendiranja prošlo je više od 60 studenata. Takav trend se nastavlja i ove godine te je otvoren još jedan ciklus natječaja za stipendiranje studenata dok se natječaj za financiranje projekata može očekivati tijekom jeseni.


Natječaj za stipendije


Konkurirati natječaju mogu studenti 2. i 3. godine preddiplomskog te 1. godine diplomskog studija. Visina stipendije iznosi 200,00€ mjesečno, a isplaćuje se u 10 jednakih obroka tijekom godine. Dobitnik stipendije ima mogućnost ostvariti nastavak stipendiranja i u sljedećoj godini ukoliko zadovolji propisane kriterije.

Pravo prijave imaju studenti s prebivalištem u sljedećim županijama, dok je studiranje tj. prijavljeno boravište moguće bilo gdje u Hrvatskoj:


Vukovarsko – srijemska
Osječko – baranjska
Brodsko – posavska
Požeško – slavonska
Virovitičko – podravska
Sisačko-moslavačka
Bjelovarsko- bilogorska
Ličko-senjska


Za natječaj mogu konkurirati studenti koji pohađaju studijske programe u području:


• Prirodnih znanosti – studij matematike, fizike, kemije
• Tehničkih znanosti – studij elektrotehnike, računarstva, rudarstva, nafte i geološkog inženjerstva, kemijskog inženjerstva, strojarstva
• Društvenih znanosti – studij ekonomije


Kriterije i ostale detalje natječaja možete pogledati ovdje.


Prijave se obavljaju online na web stranici zaklade www.novosutra.hr i mogu se izvršiti do 23. srpnja 2023., a za sve upite se možete obratiti na info@novosutra.hr

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

2

3