TvObzor
LIPANJ NA PICKBOX NOW

Jezive istinite priče i nove sezone hit-serija
Objavljeno 9. lipnja, 2023.

Lipanj na Pickbox NOW bit će prepun novih filmova i serija, a posebno se veselimo novoj, osmoj sezoni britanske serije "Endeavour, mladi Morse" i naslovima koji se temelje na istinitim pričama – stižu dokumentarci poput "Ubojstvo Pabla Escobara", "Bogati i oslobođeni" i brojni drugi.



Šveđani


Osma sezona britanske detektivske serije "Endeavour, mladi Morse" stigla je na Pickbox NOW. Novi su slučajevi i nove borbe pred Morseom, Thursdayem i njihovim timom. Pozvani su da istraže slučajeve koji uključuju veze s IRA-om i niz ubojstava koji bi mogao završiti prijetnjom ne samo javnosti nego i samim detektivima. Nevolje u Oxfordu veće su nego ikad prije. Dok napetosti rastu unutar i izvan tima, Endeavour i Thursday u stalnom su sukobu. Pitanje je hoće li njihov odnos izdržati naprezanje.

- Ljudska su bića tako složena. Ljudi žele označiti stvari i objasniti ih. Ali ne možete. Jedna od ljepota mogućnosti raditi nešto dugo kao što je ovo, čemu se iznova vraćamo iz godine u godinu, jest što imamo priliku pokazati to na malo suptilniji način. To je uvijek bila namjera svih nas - rekao je glavni glumac Shaun Evans o novoj sezoni, posebno o Endeavourovim teškoćama s mentalnim zdravljem.

Iz Viaplay Select ponude stigla je druga sezona hvaljene švedske serije "Grmljavina u mom srcu". Kreatorica i zvijezda Amy Deasismont, dobitnica nagrade za najbolju glumicu na švedskoj dodjeli nagrada Kristallen, predvodi novu sezonu uz zvjezdani ansambl nadolazećih i afirmiranih talenata. Osmodijelna druga sezona počinje godinu dana nakon prve. Troje prijatelja Sigrid (Amy Deasismont), Sam (Alexander Abdallah) i Antonia (Julia Lyskova) nastavlja na teži način pronaći se i otkriti put do odrasle dobi. Sigridin odnos s ocem, koji pokušava kontrolirati njezina mlađeg brata, sve je destruktivniji.

Izvrsna vijest za sve ljubitelje kriminalističkih sadržaja: stižu fantastični dokumentarni filmovi i serijali o istinitim događajima. Među najuzbudljivijim je naslovima dokumentarni serijal "Bogati i oslobođeni", koji se već može pogledati u ponudi Pickbox NOW. Ta dokumentarna serija istražuje ozloglašene slučajeve slavnih osoba kao što su O. J. Simpson, Michael Jackson, R. Kelly, Oscar Pistorius, Robert Blake i Calvin Broadus, zvani Snoop Dogg.

El Chapo


Tu je i dokumentarni film "Ubojstvo Pabla Escobara", koji prati priču o misiji atentata na najopasnijeg čovjeka na svijetu. Izlazi 19. lipnja, a prati škotskog plaćenika Petera McAleesea u misiji ubojstva najvećeg svjetski poznatog i opakog vođe kartela, Pabla Escobara. Istog dana stiže još jedna priča o zloglasnom El Chapu i njegovu susretu s glumcem Seanom Pennom. Najtraženiji, najopasniji i najbogatiji narkobos na svijetu pristao je sastati se s Pennom kako bi dao prvi i jedini intervju otkako je pobjegao iz najčuvanijeg meksičkog zatvora. Prvi put u filmu "El Chapo i Sean Penn: Zbrka u džungli" kamere ulaze na taj sastanak i otkrivaju pravu priču o tome što se dogodilo iza kulisa.

To je samo dio naslova koji će gledatelje osvojiti otprve, a uskoro vam otkrivamo više o svim napetima serijama i filmovima koji će pristizati tijekom lipnja.

Premijere, hit-serije i dokumentarne emisije holivudske i europske produkcije, s naglaskom na britanskim detektivskim i misterioznim skandinavskim serijama, dostupne su preko oba brenda diljem regije: Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Crna Gora i Bugarska. Više informacija na pickbox.hr.
Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike