Sport
TURNEJA PO SLAVONIJI DOŠLA NA POLA PUTA

Zeko je danas u osječkom Centru kulture
Objavljeno 7. lipnja, 2023.
Jedna od legendi zagrebačkog Dinama, Velimir Zeko Zajec, trenutačno je na turneji po Slavoniji na kojoj promovira svoju biografiju - Zeko, koja je lani izišla iz tiska. Turneja je krenula u Slavonskom Brodu, potom je Zeko gostovao u Vukovaru, a danas (srijeda) stiže u Osijek, promocija biografije je od 19 sati, u Centru kulture. Na svakoj promociji, nakon kratkog razgovora o knjizi, karijeri, Dinamu, hrvatskoj reprezentaciji, najvećim uspjesima i razočaranjima, Zajec će zainteresiranima potpisivati njihov primjerak knjige. Ulaz je slobodan, pa tko god se želi prisjetiti nogometne romantike i Dinamovih sjajnih dana, neka dođe u osječki Centar kulture, jer Zekine priče su dokument jednog lijepog vremena.

- Hrvatska ima taj Bermudski trokut u Brozoviću, Kovačiću i Modriću, sjajnog Perišića, Gvardiola, i ne bojim se za njihov rezultat na završnom turniru Lige nacija. Imamo iskustvo, sjajnu mladost i vjerujem da bi se mogli, nakon ovih medalja na posljednja dva SP-a, ovih dana u Nizozemskoj okititi i naslovom prvaka - kazao je Zajec u Slavonskom Brodu na pitanje kakav rezultat predviđa Vatrenima na Final Fouru Lige nacija u Nizozemskoj.

Nakon Osijeka Zeko nastavlja turneju u Drenovcima (8. lipnja, 19 sati, Općinska knjižnica), pa u Valpovu (9. lipnja, 19 sati, Centar kulture), Našicama (10. lipnja, 18 sati, Dom kulture), a završava 11. lipnja u Županji (Gradski muzej, u 18 sati). I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini