Crna kronika
DETALJI OBRAČUNA U PIŠKOROVCU

Izbo ga nožem po vratu zbog novca za alkohol
Objavljeno 7. lipnja, 2023.
Tridesettrogodišnji muškarac, osumnjičen za pokušaj ubojstva 30-godišnjaka, u nedjelju, u mjestu Piškorovec, pritvoren je uz kaznenu prijavu, a ozlijeđeni 30-godišnjak još je na liječenju u čakovečkoj bolnici, priopćila je u utorak međimurska Policijska uprava. Kriminalističkom istragom utvrđeno je da se u nedjelju, oko 4,30 sati, na ulici u Piškorovcu osumnjičeni najprije posvađao s 30-godišnjakom, a potom su se i fizički sukobili. Pritom je osumnjičeni 33-godišnjak nožem zadao ubodnu ranu na vratu te rezne rane na vratu i glavi 30-godišnjaku.

U Županijskoj bolnici Čakovec liječničkim pregledom utvrđeno je kako je 30-godišnjak u sukobu teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju, dok je osumnjičeni 33-godišnji muškarac lakše ozlijeđen. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo ‘ubojstvo u pokušaju‘ počinio 33-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica, priopćila je PU međimurska. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a osumnjičeni je ujedno predan pritvorskom nadzorniku međimurske PU.

Kako su pisali lokalni mediji, muškarci su se sukobili oko sitnog novca za alkohol, točnije, jedan od njih optužio je drugog da mu duguje novac za piće koje su te noći obilato koristili. Nakon svađe i tučnjave proradio je nož. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike