Sport
BIVŠI BIJELO-PLAVI U BANJOJ LUCI

Kvržić potpisao s Borcem
Objavljeno 6. lipnja, 2023.
Nekadašnji nogometaš Osijeka Zoran Kvržić novi je igrač Borca iz Banje Luke. Kvržiću je ovo već treći ovogodišnji klub, naime, početkom 2023. raskinuo je ugovor sa Slaven Belupom u kojem je igrao od listopada 2021. godine te stigao u Šibenik, koji je preuzeo novi vlasnik Željko Karajica. Kvržić je za Šibenik potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, no nakon što je klub sa Šubićevca ispao iz elitnog ranga hrvatskog klupskog nogometa, odlučio se na odlazak i sad ga je klub iz Banje Luke predstavio kao svoga novoga igrača.

- Zorane, dobrodošao u klub - stoji na stranici banjalučkog Borca.

- Upoznat sam s cijelom ligom i s klubom, ipak sam ja iz Stanara, koji su tu blizu. Znam ambicije kluba i nadam se da ćemo ih ostvariti - poručio je Kvržić na predstavljanju u Borcu.

Najveći dio svoje karijere Kvržić je proveo nastupajući za hrvatske klubove, godinama je igrao u Osijeku, a potom je bio i dio šampionske Rijeke. Nastupao je i u Italiji, Moldaviji i Turskoj. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine skupio je osam nastupa, a u tamošnji nogomet vraća se prvi put još otkako je iz teslićkog Proletera 2009. godine otišao u HAŠK. I. Li.
Možda ste propustili...

POZNATI FINALISTI KUPA REGIJE ISTOK KOŠARKAŠA

“Brokeri” i Đakovo slavili u Vijušu