Regija
TURNIR “DENIS TOT”

Zahvala obitelji Tot svima koji su pridonijeli turniru
Objavljeno 6. lipnja, 2023.
ĐAKOVO



Nakon što je u Đakovu u subotu i nedjelju, 3. i 4 lipnja, održan Međunarodni memorijalni rukometni turnir "Denis Tot", a koji je Rukometni klub Đakovo uz pokroviteljstvo Grada Đakova organizirao u sjećanje na tog 2022. godine tragično stradalog rukometaša u Skopju, koji je tada igrao za skopski RK Butel, obitelj Tot priopćenjem za javnost zahvalila je svima koji su na bilo koji način bili uključeni u realizaciju tog sportsko-memorijalnog događaja.

"Prije svega, zahvala Rukometnom klubu Đakovo na inicijativi, svim igračima - i malim i velikim, koji su volontirali dva dana turnira, njihovim roditeljima i trenerima, upravi RK Đakovo, Gradu Đakovu, Zajednici športskih udruga grada Đakova, Športskoj zajednici OBŽ-a; generalnom sponzoru Osječkom pivu, sponzorima i donatorima te svima koji su na bilo koji način pomogli u orgnaizaciji turnira", navodi obitelj Tot u priopćenju.

"Velika hvala upravi, trenerima i igračima Butela koji su došli iz Skopja s uramljenim Denisovim dresom 94, koji je nosio u njihovom klubu, te zahvala i rukometnim klubovima Gračanica, Osijek i, naravno, Đakovo, svim trenerima i igračima", stoji u zahvali obitelji Tot, a koja je zahvalu uputila i medijima te svim navijačima koji su turnir popratili s tribina i s njih bodrili sve rukometne ekipe na parketu. S.Ž.
Možda ste propustili...

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike