Sport
PRVA ŽNL OSJEČKO-BARANJSKA

Đakovčani teško na kraj s domaćinom i komarcima
Objavljeno 6. lipnja, 2023.
Bilo je zanimljivo u 29. pretposljednjem kolu Prve županijske osječko-baranjske nogometne lige. Vikend je obilježilo nekoliko iznenađujućih rezultata, jedan od njih dogodio se u Petrijevcima, gdje je Omladinac pobijedio Dračice sa 4:3. Đakovčani su nakon utakmice čestitali domaćinu, ali se i požalili na - komarce.

- Nije nam se bilo lako nositi s domaćim igračima i komarcima. Ovakav napad komaraca nisam doživio još od četvrtog razreda osnovne, kad smo išli na ekskurziju u Kopački rit - komentirao je trener gostiju Goran Uzelac. Baranja Belje je u Beli Manastir ponijela sva tri boda iz Kuševca, a Viljevo je bilo uvjerljivo kod fenjeraša u Ladimirevcima. Hajduk iz Marijanaca je iznenađujuće slavio u Piškorevcima, i to s uvjerljivih 5:1, a FEŠK se raspucao u gostima kod drugog Hajduka, onog iz Popovca, kojemu je utrpao čak devet komada.

Rezultati 29. kola: Omladinac (Petrijevci) - Dračice 4:3, Hajduk (Popovac) - FEŠK 0:9, Ratar - Hajduk (Marijanci) 1:5, Slavonac - Viljevo 0:3 Omladinac (Josipovac Punitovački) - Radnički 0:3, Mladost - Đurđenovac 3:3, Motičina - Radnik 2:1, Torpedo - Baranja Belje 2:3. Radnički iz Dalja vodeći je na tablici sa 72 boda i osigurao je naslov prvaka, druge su Dračice (63), a treći Torpedo s 54 boda. Na dnu poretka su Omladinac iz Petrijevaca s 34, Hajduk Marjanci s 33, Hajduk Popovac s 23 i Slavonac sa samo pet bodova. I. Li.

 
Standings provided by Sofascore
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike