Regija
PROVODIT ĆE STRUČNI NADZOR

Priznanje prof. Brlasu
Objavljeno 6. lipnja, 2023.
VIROVITICA - Nakon što je nedavno Hrvatska psihološka komora imenovala profesora psihologije Sinišu Brlasa iz Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije ispitivačem na psihološkim stručnim ispitima, prof. Brlas dobio je novo priznanje za svoj rad u struci – imenovan je i provoditeljem stručnog nadzora nad radom ostalih ovlaštenih psihologa.

Psiholozi su u svome radu podložni stručnom nadzoru koji provodi Hrvatska psihološka komora, a nadzor provode ovlašteni psiholozi provoditelji stručnog nadzora koji imaju bogato profesionalno iskustvo i potrebna znanja u pojedinom području psihologije. Prof. Siniša Brlas dobitnik je najvažnijih strukovnih nagrada, psiholog je i voditelj Odjela za prevenciju ovisnosti i mentalno zdravlje u ZJZ-a "Sveti Rok".

Hrvatska psihološka komora samostalna je i neovisna strukovna organizacija psihologa u Republici Hrvatskoj koja brine za razvoj, stručnost, etičnost, zakonitost i ugled u psihološkoj djelatnosti na teritoriju Republike Hrvatske, stoga je velika čast i priznanje kada Komora u svoj rad uključuje istaknute psihologe iz prakse. P.Ž.
Možda ste propustili...

PRIJAVE SE ZAPRIMAJU DO 24. LIPNJA

Triatlon Borovik ‘24. održava se 6. srpnja

KNEŽEVAČKA NOGOMETNA PRIČA

Nakon poduže agonije Belje opet u Kneževu!?

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVA TRANŠA ZA PRODAJU

Grad Đakovo prodaje petnaestak nekretnina

2

JESTE LI SE SJETILI NA VRIJEME?

Stiže toplinski val, a instalateri klima-uređaja dijele odbijenice

3

BESPLATNE ULAZNICE ZA SVE OSNOVNOŠKOLCE

Na bazene u Belom od ovog četvrtka