Mozaik
SJAJNI ENGLESKI BEND PONOVNO U HRVATSKOJ

Najveće hitove Morcheeba će izvesti u Puli 2. srpnja
Objavljeno 5. lipnja, 2023.
Sjajni engleski bend Morcheeba donosi najveće hitove u Malo rimsko kazalište u Pulu, i to 2. srpnja. Prekrasan novi pulski koncertni prostor bit će sjajna lokacija za jedan od najpoznatijih svjetskih bendova i miljenika domaće publike. Malo rimsko kazalište ugostit će Skye i Rossa, koji donose presjek karijere Morcheebe, kao i svoj osobni autorski potpis. Morcheeba je u gotovo tri desetljeća postojanja u glazbenoj povijesti upisana kao jedan od najprepoznatljivijih bendova. Ono što je za Morcheebu počelo 1995. u Londonu s probojem trip-hopa i debitantskim EP-om "Trigger Hippie", označilo je put prema međunarodnom uspjehu. Do sada su objavili deset albuma, od kojih je najnoviji "Blackest Blue", a za hvaljeni album kritika kaže da je izvanredan i svjež.

Spajajući elemente trip-hopa, alternativnog rocka, R&B-a i downtempa, Morcheeba je svojom glazbenom pričom kroz žanrove postala jedan od najpoznatijih svjetskih bendova. U impresivnoj karijeri zavrijedili su horde fanova po cijelom svijetu, ali su i jedan od izvođača koji se u svom djelovanju jako posvetio fanovima iz Hrvatske.

Early bird ulaznice su u pretprodaji po 35 eura, a na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 40 eura. Ulaznice se mogu pronaći na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i na www.eventim.hr. Organizator koncerta je Arheološki muzej Istre. T.K.
Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

KONCERT ZA NAŠIČKO SKLONIŠTE ŽIVOTINJA

Odlični Damir, Kristijan i Stela pjevali za Farmicu

Najčitanije iz rubrike