Sport
TREĆA NL “ISTOK”

Odluka pada u velikom finalu u Županji
Objavljeno 3. lipnja, 2023.
Došli smo do posljednjeg ovosezonskog kola u Trećoj NL "Istok", a uoči oproštajnih 90 minuta, plus sudačka nadoknada, još su dvije važne nepoznanice. Tko će biti prvak lige, a tko će, uz Omladinac, u niži rang. Pitanje prvaka rješava se u danas na Spomen-stadionu prve nogometne lopte u Županji, gdje lider Graničar od 18 sati dočekuje drugoplasiranu Slavoniju iz Požege. Bolji i uzbudljiviji završetak prvenstva ne bi mogao smisliti ni neki holivudski redatelj, ali, eto, kreirali su ga trećaligaši s istoka Hrvatske. Graničar bježi Slavoniji dva boda, jasno je da gosti moraju jurišati na pobjedu, a Graničaru odgovara i neriješeno.



- Bili bismo zadovoljni da osvojimo naslov prvaka Treće lige "Istok", a Slavonija kroz kvalifikacije ode u viši rag - poručuju iz Županje. Igra se za prvaka, ali i ostanak, Omladinac je odavno otpisan, a u niži rang još će Darda ili Đakovo Croatia.



Parovi posljedjeg, 30. kola: Đakovo Croatia - Oriolik, Svačić - NAŠK, Borac Kneževi Vinogradi - Valpovka, Graničar - Slavonija, Bedem - Kutjevo, Slavija - Darda, Sloga - Čepin i Vuteks Sloga - Omladinac. Sve utakmice igraju se u subotu, od 18 sati. I. Li.
Možda ste propustili...

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

Najčitanije iz rubrike