Mozaik
MARIN PULIĆ IZ GRUPE KOLODVOR

Daje satove gitare Madonninom sinu
Objavljeno 2. lipnja, 2023.
Grupa Kolodvor predstavlja svoj novi singl naziva "Pariz", za koju su ovih dana objavili i videospot.

- "Pariz" je pjesma o sjaju i usamljenosti i potrazi za ljubavi u svim njezinim formama. Ona slavi taj grad ljubavi i svjetlosti kao vječnu inspiraciju, ali i meku umjetnika iz cijelog svijeta. Ali i priča pomalo tužnu priču o onima koji izgube unutarnji sjaj ljubavi, pokušavajući dohvatiti sjaj Pariza - rekao je Martin Pulić, frontmen grupe, koji je napisao i glazbu i tekst za pjesmu. Aranžman su radili Martin Pulić i Ante Jurinović, a za produkciju i mastering zaslužan je Goran Martinac. Redatelj spota za pjesmu "Pariz" je Fran Galac. Pjesmu možete poslušati i na streaming servisima na adresi bfan.link/kolodvor-pariz.

Frontman grupe Kolodvor Martin Pulić zagrebačku je adresu zamijenio londonskom, a autorske vještine oštrio je u bendu Stone Doves, s kojim je nastupao od Brixtona do Camdena. Martin trenutačno podučava svirati gitaru Rocca, sina Madonne i Guya Ritchiea, a i Guy je uzeo nekoliko lekcija prije odlaska u Tursku gdje snima film.

- Rocco ima 22 godine, već je uspješan, školovani profesionalni slikar. Na gitari je početnik, ali jako talentiran i kreativan. Izuzetno je simpatična, duhovita i inteligentna osoba - rekao je Martin. Inače, grupa Kolodvor ponovno se aktivirala 2017., nakon čak osam godine diskografske stanke. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike