Regija
OŠ JOSIPA JURJA STROSSMAYERA ĐURĐENOVAC PROSLAVILA DAN ŠKOLE

Priznanja najuspješnijim učenicima
Objavljeno 1. lipnja, 2023.
ĐURĐENOVAC - U holu Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac održana je svečana priredba kojom je obilježen Dan škole. Nazočnima se obratio ravnatelj Toni Markotić, koji je istaknuo važnost obrazovanja jer je ono temelj svakog društva, a naglasio je i postignuća u školskoj godini.

- Od ove školske godine nastava je organizirana samo u prvoj smjeni i samim time omogućili smo učenicima više vremena za učenje i za slobodne aktivnosti, kao i za obiteljsko druženje. Radosni smo zbog osnivanja Učeničke zadruge Stross, koja je svojim radom potaknula učenike u smjeru uzgoja biljaka i izrade raznih rukotvorina, ali i scenske umjetnosti - istaknuo je Markotić.

Dodao je kako je uređena Oaza mira za djelatnike, prostorija za informacije i roditelje, a dovršena je i staza oko dvorane. U područnim školama Klokočevci i Pribiševci obnovljen je inventar te će biti obnovljena i rasvjeta u školskoj dvorani. Učenici i djelatnici bili su na izletima u Vukovaru, Virovitici, Čakovcu i Jankovcu. Škola je ponosna na sudjelovanje u projektima Škola za Afriku.

Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović, uz čestitke školi, naglasio je važnost suradnje između općine i škole kako bi se osigurao najbolji mogući obrazovni okvir za učenike.

Najuspješnijim učenicima na državnim i županijskim natjecanjima i njihovim mentorima uručene su nagrade. Nastavnik Zvonimir Sasi, koji odlazi u mirovinu, dobio je priznanje za dosadašnji rad. S.Fridl
Možda ste propustili...

PREVENTIVNI PROGRAM “DUGINE BOJE”

Prepoznati tuđe i vlastite osjećaje

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

MEĐU TRISTO DAROVITIH OSNOVACA

SKIG-ovci na zatvaranju Novigradskog proljeća

Najčitanije iz rubrike