Osijek
ZAVRŠENA BRANITELJSKA LIGA

Uručeni pehari i medalje
Objavljeno 2. lipnja, 2023.
Završena je Braniteljska liga sportskih igara Udruge 106. brigade ZNG RH. Na prigodnoj svečanosti predsjednik udruge Dubravko Pancić uručio je najuspješnijima pehare i medalje. Dodjeli su nazočili sportaš Robert Seligman, koji je pomogao kao direktor Sportskih objekata održavanje igara te Jurica Tolj, predsjednik Odbora za branitelje Domovinskog rata i braniteljske udruge Grada Osijeka.

Nakon podjele nagrada održan je domjenak u dvorani Knez Domagoj, u prostoru Gradske četvrti Novi grad koji koristi i Udruga 106. brigade ZNG RH.

Predsjednik Pancić čestitao je svima i predložio da se u Braniteljsku ligu od jeseni uvede i kuglanje kao sedmi sport u kojem će se branitelji natjecati, što je jednoglasno i prihvaćeno.

Jurica Tolj, predsjednik Odbora za branitelje Domovinskog rata i braniteljske udruge Grada Osijeka, uputio je braniteljima iz brojnih udruga s područja Osijeka i Slavonije i Baranje pozdrave gradonačelnika Ivana Radića, prenijevši im poruku da braniteljska populacija u Osijeku ima veliku podršku. Tolj je zahvalio braniteljima i udrugama što održavaju tradiciju okupljanja i druženja te što njeguju vrijednosti neovisne, samostalne i slobodne države Hrvatske za koju su mnogi dali svoj život. D. Pejić
Možda ste propustili...

SVAKE PRVE SUBOTE "KOD ŠKOLJKE"

Vidimo se na Sajmu antikviteta!

VRIJEDNA DONACIJA AZILU U NEMETINU

Pevex darovao dvije tone hrane kerovcima

OKRUGLI STOL ZA DAN CIVILNE ZAŠTITE

Sposobni pomoći cijeloj EU