TvObzor
LIPANJ NA HBO MAXU

Stiže dugoočekivani “Idol” te nove sezone hitserija
Objavljeno 2. lipnja, 2023.
U ponudu dolazi nagrađivani hrvatski film “Sigurno mjesto” redatelja i glavnog glumca Juraja Lerotića

Lipanj na HBO Max streaming platformu donosi premijeru dugo iščekivane HBO Original serije “Idol”, drugu sezonu serije “I tek tako...”, kao i treću sezonu serije “Obitelj Pravednika”. U ponudu dolazi i nagrađivani hrvatski film “Sigurno mjesto” redatelja i glavnog glumca Juraja Lerotića.



Čarobni Mike


Serija “Idol” stiže 5. lipnja u 20 sati. Smještena u okruženje glazbene industrije, prati gurua za samopomoć i vođu suvremenog kulta koji razvija kompliciran odnos s pop-idolom u usponu. Redatelji si Sam Levinson i Amy Seimetz, a glume Abel “The Weeknd” Tesfaye, Lily-Rose Depp, Troye Sivan, Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth i dr.

Druga sezona hit-serije “I tek tako...” (“And Just Like That...”) kreće 22. lipnja. Novo poglavlje revolucionarne HBO-ove serije “Seks i grad”, prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu iz komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije stvarnosti života i prijateljstva u 50-ima.

Treća sezona serije “Obitelj pravednika III” (“The Righteous Gemstones” kreće 19. lipnja u 21h. Serija priča priču o svjetski poznatoj obitelji teleevangelista s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada. Kad se razmaženoj djeci Gemstonea konačno ostvari želja da preuzmu kontrolu nad Crkvom, otkriju da je vodstvo teže nego što su zamišljali i da njihov ekstravagantni stil života ima visoku cijenu. Uloge: Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson, Adam Devine.

Novi film “Čarobni Mike: Posljednji ples” (“Magic Mike’s Last Dance”) na HBO MAX dolati 2. lipnja, a na HBO 4. lipnja u 20h. Čarobni Mike Lane vraća se na pozornicu nakon što je zbog propalog poslovnog dogovora radio kao barmen na Floridi. U nadi da će mu to biti posljednji trošak, Mike odlazi u London s bogatom osobom iz visokog društva čiju ponudu ne može odbiti. Redatelj je Steven Soderbergh, a glavne uloge tumače Channing Tatum i Salma Hayek

Hrvatski nagrađivani film “Sigurno mjesto” ima svoju premijeru 2. lipnja u 20.30h. Traumatični događaj - iznenadni pokušaj samoubojstva – stvara jaz u svakodnevnom životu tročlane obitelji. Životi im se iz temelja mijenjaju, kao da su uvučeni u rat nevidljiv svima drugima. Radnja je ograničena na najakutnije, kratko vremensko razdoblje i situaciju koja se svodi na najvažniju stvar - spas voljene osobe. Film je nastao na temelju osobnog iskustva redatelja, koji ujedno igra i glavnu ulogu. Glume i: Snježana Sinovčić, Goran Marković i Damir Klemenić.

Dokumentarci


Srpski film “Heroji radničke klase” redatelja Miloša Pušića dolazi 2. lipnja. Lidija je hladna poslovna žena koja radi za građevinskog investitora sumnjivog morala. Lidijin glavni zadatak je nadzirati rad radnika na crno na gradilištu i pod svaku cijenu zaštititi imidž tvrtke. U međuvremenu, radnici su suočeni s brutalnom stvarnošću kapitalizma. Neplaćeni i iscrpljeni, moraju uzeti sudbinu u svoje ruke... Uloge: Jasna Đuričić, Boris Isaković, Predrag Momčilović i dr.

Među dokumentarnim serijama tu je “Prvih pet” (“First Five”) od 9. lipnja. Okrenuta je nova stranica u političkoj povijesti kada je mlada žena po imenu Sanna Marin izabrana za najmlađu premijerku na svijetu u Finskoj. Oko nje se formira kabinet odlučnih žena koje počinju voditi državu. Gotovo istog trena tih pet snažnih žena suočene su s izazovom bez presedana kada se svjetska pandemija proširi na Finsku. Nakon što su svoju zemlju provele kroz pandemiju, izbija rat i Europu baca u daljnje turbulencije...

Drugi je “Smartless: Na putu (“SmartLess: On the Road”) od 15. lišnja. Krenite na put s glumcima Willom Arnettom, Jasonom Batemanom i Seanom Hayesom za ekskluzivan pogled iza kulisa podcast turneje uživo “SmartLess”. Putujući iz grada u grad, trojcu se pridružuju slavni gosti poput Conana O’Briena, Willa Ferrella i brojnih drugih. T.K.
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike