Sport
OD SLAVONSKOG BRODA DO ŽUPANJE

Velim Zeko Zajec kreće na veliku turneju po Slavoniji
Objavljeno 1. lipnja, 2023.
Jedan od najboljih nogometaša koje je Dinamo ikada imao, Velimir Zeko Zajec, sljedeći tjedan nastupa diljem Slavonije. Ne u kopačkama, nego u Gradskim knjižnicama i Centrima kulture. Zajec u Slavoniji ima promocije knjige Zeko, svoje velike biografije koja je lani izišla iz tiska. U sedam dana obići će Slavoniju, turneja kreće u Slavonskom Brodu (5. lipnja, u 19 sati u Gradskoj knjižnici), pa se nastavlja u Vukovaru (6. lipnja, 18 sati Gradska knjižnica), u Osijeku (7. lipnja, 19 sati Centar kulture), Drenovcima (8. lipnja, 19 sati Općinska knjižnica), Valpovu (9. lipnja, 19 Centar kulture), Našicama (10. lipnja, 18 sati Dom kulture), a završava 11. lipnja u Županji (Gradski muzej, 18 sati).

Na svakoj promociji, nakon kratkog razgovora o knjizi i karijeri, zainteresiranima će potpisivati njihov primjerak knjige. Ulaz je slobodan, a najavljeni su i gosti iznenađenja.

- Izuzetno sam zadovoljan reakcijama publike na dosadašnjim promocijama, pozivam sve Slavonce da dođu, jer ova knjiga nije samo moja biografija, već svih mojih suigrača, prijatelja, navijača, svega što se svojedobno događalo oko Dinama - poručio je Velimir Zajec.

Knjiga o Zajecu izišla je na 40. obljetnicu Dinamovog osvajanja naslova prvaka, a ove godine u sklopu promocija, osim tog uspjeha, prigodno će se prisjetiti još jednog trofeja, 40 godina od osvajanja naslova pobjednika Kupa 1983. godine, što je bio posljednji naslov Dinama u nekadašnjoj državi.

Ivana Liović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike