Mozaik
ŽELIO JE UČINITI VIDLJIVIJIMA STRANE RADNIKE U HRVATSKOJ

U Kekinovom spotu glavni glumac Indijac Rakesh
Objavljeno 30. svibnja, 2023.

Prije tri tjedna Mile Kekin predstavio je svoj novi album "Nježno đonom" i, očekivano, pokupio odlične recenzije. Jedna od nježnijih pjesama s albuma je "Guvernal", i baš za nju Mile kaže da mu je jedna od najdražih pjesama koju je ikad napisao. Potaknut činjenicom kako je kod nas sve više stranih biciklista koji nam na vrata donose naše burgere i pizze, Mile je zaključio da bi bilo logično da i glavni glumac u njegovom spotu bude jedan od njih. Tako je odabir pao na Rakesha Vetagirea iz Indije.

- Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i već dva mjeseca živi i radi u Zagrebu. Prije toga je živio u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, djevojka i braća, a u slobodno vrijeme bavi se slikarstvom. Osim toga, kaže da voli plesati i obilaziti povijesne lokacije - rekao je Mile Kekin.

 

 U režiji Doringa, "Guvernal" je dobio i svoje videoizdanje, a kako se Raki snašao u ulozi glavnog glumca.

- Bilo bi mi drago ako bi ovaj spot učinio te naše nove sugrađane više vidljivima, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne da kuhati. Raki ne govori hrvatski, ali voli pjesmu "Guvernal", jer mu je "uplifting and optimistić", a to mu, kaže, baš treba - rekao je Kekin. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike