Regija
PROSLAVILI SVOJ DAN I BLAGDAN DUHOVA

Plaketa Općine Ivanu Ergoviću za doprinos razvoju Feričanaca
Objavljeno 29. svibnja, 2023.
FERIČANCI - Svetom misom, svečanom sjednicom Općinskog vijeća te kulturnim, sportskim i zabavnim događajima Općina Feričanci proteklog je vikenda proslavila svoj dan i blagdan nebeskog zaštitnika, Duha Svetoga. Svečano misno slavlje na sam blagdan Duhova u župnoj crkvi Duha Svetoga slavio je o. Ivan Matić, superior Družbe Isusove u Osijeku.

Središnji događaj bila je svečana sjednica Općinskog vijeća Feričanci, koju je otvorio predsjednik Marin Benić. Načelnik Općine Feričanci Marko Knežević osvrnuo se na postignuća i naglasio važnost zajedničkog rada za napredak općine. Najznačajnije investicije su, istaknuo je Knežević, izgradnja nogostupa, opremanje društvenog doma, i proširenje groblja u Feričancima, izgradnja nogostupa u Valenovcu te asfaltiranje ceste u Vučjaku Feričanačkom.

U ime našičkog gradonačelnika Dan općine čestitao je dogradonačelnik Našica Hrvoje Šimić, a čestitku je uputila i predsjednica Skupštine Osječko-baranjske županije Ivana Bagarić. Čestitke su uputili i načelnici prijateljskih općina – načelnik Hrvaca Dinko Bošnjak i načelnik Kuzme, u Sloveniji, Jozef Škalič.

Ove je godine javno priznanje Plaketa Općine Feričanci dobio Ivan Ergović, vlasnik NEXE Grupe, za zasluge i doprinos gospodarskom, kulturnom i sportskom razvoju Feričanaca, njegova rodnog mjesta. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DESECI TISUĆA EURA U APOENIMA OD 10 I 20 €

Umjesto na medeni mjesec, u ukrupnjavanje svadbenog dara

2

IZDVAJA SE IZ SUSTAVA DOMA ZDRAVLJA

Sanitet prelazi Zavodu
za hitnu medicinu VSŽ-a

3

POLOŽEN KAMEN TEMELJAC

Dogradit će se vrtić