Osijek
DOBRE VIBRACIJE DANIMA SE ŠIRE S JUGA 2 NA CIJELI OSIJEK

Opća opasnost digla je Jugovce na noge, iako su ujutro svi trčali Krug za Jug
Objavljeno 29. svibnja, 2023.

Dobre vibracije cijelim se Osijekom šire već danima s Juga 2 koji obilježava Dan Gradske četvrti, pa su tako Jugovci ugostili mnoge sugrađane iz svih dijelova Osijeka na odličnim priredbama koje traju od petka, a nastavit će se još i u ponedjeljak i utorak.



Ususret 30. svibnja, Jug se poprilično "ušminkao" za svoju rođendansku proslavu - stare su betonske ceste još iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća - Motovunska, Lovranska, Humska, Rovinjska, Piranska i Pulska - obnovljene su i asfaltirane, pa su domaćini pozvali goste na petodnevne sportske, kulturne i druge atrakcije.

Voda Bajera Jug 2 zrcalila je poseban ugođaj subotnjeg večernjeg koncerta Opće opasnosti te prijepodnevnog nedjeljenog ribičkog natjecanja.


Igor Pandžić, predsjednik Gradske četvrti Jug 2, prezadovoljan je odazivom građana, kako na projekciju filma u otvorenom kinu - na kojem je vjetar rušio platno na kojem su planirali prikazati film, pa su improvizirali s kamionom, čija im je bočna stranica poslužila kao projekcijska podloga do "bajerskog koncerta" s kojeg je pak Perin glas i čvrsta svirka benda digla Jugovce na noge lagane, iako su ujutro svi trčali Krug za Jug.

Na Bajeru se nedjeljnim jutrom sve utišalo, što je uobičajena atmosfera za ribička natjecanja, kakvo je za ovu prigodu organizirao vrijedni ribički klub.


U istom se ritmu sve nastavlja i u ponedjeljak - lunaparkom, sportskim aktivnostima - nogometom, odbojkom, atletikom, pingićem, tenisom, borilačkim vještinama, pikadom, karikama i belotom. Na sam praznični dan dočekat će Jugovce i izviđače na Bajeru igre na vodi, vožnja kanuima, izrada splavi. Predvečer je svečana sjednica Vijeća Gradske četvrti, a proslava će završiti efektno - vatrometom uz tamburašku podršku. D. Pejić
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

Najčitanije iz rubrike