Osijek
STIGAO VODEĆI TRGOVAČKI LANAC ELEKTRONIČKE OPREME

U Gacka Retail Parku otvorena poslovnica Sancta Domenice
Objavljeno 28. svibnja, 2023.
U Gacka Retail Parku, u Ulici kneza Trpimira 20, koji je svečano otvoren u subotu, 27. svibnja, svoja je vrata otvorio Sancta Domenica Store, jedanaesta po redu trgovina u maloprodajnom lancu istoimene kompanije, specijalizirane za prodaju elektroničke opreme. Nova trgovina donosi do sada najveći izlog renomiranih proizvođača mobitela, igračkih konzola, prijenosnih računala, kućanskih i drugih uređaja u Osijeku.

Andrija Baličević, voditelj maloprodajnog lanca Sancta Domenice, otkrio nam je u razgovoru kako je otvaranje poslovnice u Osijeku bila njihova dugogodišnja težnja, a s Gacka Retail Parkom napokon su stvoreni svi osnovni preduvjeti za njezinu realizaciju.


- Mi smo ovo područje imali jako dobro pokriveno digitalnim marketingom u smislu online prodaje, i tu smo imali dosta dobre rezultate, no s obzirom na to da nam je, osim online prodaje, bitna i fizička maloprodaja, jer naša politika je takva da jedna grana hrani drugu, odnosno maloprodaja online prodaju i obratno, sretni smo što je došlo na red otvaranje naše poslovnice u Osijeku, tim više što imamo jako dobre povratne informacije s terena te smo stekli dojam da su ljudi jedva dočekali otvaranje našeg prodajnog prostora - zadovoljan je bio Baličević.


Potvrda njegovih riječi bila je gužva na samom otvorenju. Kupci koji su došli ne samo iz Osijeka, nego i drugih krajeva Slavonije i Baranje, već od devet sati prijepodne okupirali su Sancta Domenicu u potrazi za raznim kućanskim uređajima i gadgetima koje ona nudi na 620 četvornih metara brutopovršine.

- U ponudi imamo širok izbor laptopa i informatičke opreme, audio i videoopreme, televizora, hladnjaka, klima, malih i velikih kućanskih uređaja te uređaja za osobnu njegu, kao i veliku gaming ponudu. Svaki je segment pokriven vrhunskim brendovima i uređajima, jer težimo tome da kupcima ponudimo samo ono najbolje, neka dođu, vide i osjete što Sancta Domenica nudi - pozvao je voditelj osječke poslovnice Tomislav Papak.


Kada je riječ o ponudi, ona je, dojma smo, najbolja u Osijeku, ne samo zbog renomiranih brendova koje Sancta Domenica zastupa, nego i zbog činjenice da će ondje svaki kupac pronaći nešto za sebe, neovisno o tome radi li se o osnovnim ili top-proizvodima, što je rijedak slučaj. U Sancta Domenici to je moguće, a uz atraktivni izbor najnovijih elektroničkih gadgeta, dočekat će vas savjetnici koji stručnim iskustvom mogu olakšati kupnju i pružiti iskustvo kupnje u vrhunskoj elektroničkoj maloprodaji.

Ivan Alilović
Najčitanije iz rubrike