Novosti
NOVA POSLOVNICA TOKIĆA U OSIJEKU

Sve za vozila na dva, četiri ili više kotača na jednom mjestu
Objavljeno 27. svibnja, 2023.
U ponudi je više od 50.000 artikala za automobile, teretni i agroprogram, alati i servisna oprema

Vezani članci

IVAN ŠANTORIĆ PREDSJEDNIK UPRAVE TOKIĆ GRUPE

Osijek postaje središte za opskrbu svih lokalnih poslovnica u Slavoniji

U Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića 111R u Osijeku otvorena je najveća poslovnica Tokić Grupe na području Osječko-baranjske županije. Svečanosti su nazočili mnogi poslovni partneri i drugi uzvanici, među kojima su bili zamjenik župana Mato Lukić i zamjenik osječkog gradonačelnika Dragan Vulin. Nazočne su pozdravili predsjednik Uprave Ivan Šantorić i Ilija Tokić, vlasnik Tokić Grupe.



Zamjenik župana Mato Lukić poželio im je uspješan rad te naglasio kako je ova investicija dio ukupne pozitivne priče koja se odvija u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji. "I ova investicija jedan je od pokazatelja da se gospodarstvo Osječko-baranjske županije intenzivno razvija te otvaraju nova radna mjesta i nove mogućnosti za Slavonce i Baranjce", kazao je Lukić. Pozdravnim riječima uzvanicima obratio se i Dragan Vulin, zamjenik gradonačelnika Osijeka, koji je vlasniku Iliji Tokiću, članovima Uprave i svim djelatnicima zahvalio na brzoj realizaciji velikog projekta i preseljenja iz manje u mnogo veću poslovnicu. "Svaka nova investicija koja će rezultirati otvaranjem novih radnih mjesta velika je stvar. Vidim koliko ova priča raste, jer sam bio i prilikom otvaranja prve poslovnice 2016. godine", rekao je Vulin.


Ilija Tokić zahvalio je gradskim vlastima što je Grupa Tokić za dva i pol mjeseca uspjela kupiti zgradu u kojoj se danas nalazi veća poslovnica. "Dokazali smo da se u Hrvatskoj može uspjeti, treba biti uporan, strpljiv i ponizan, treba mnogo raditi. Ponudit ćemo još radnih mjesta u Osijeku u idućem razdoblju. Ponuda će biti mnogo bolja od manjeg prostora u kojem smo nekoliko godina radili u Osijeku", rekao je Ilija Tokić.

Predsjednik Uprave Tokića Ivan Šantorić rekao je kako su unazad dvije godine otvorili 20 novih poslovnica, prije nekoliko dana jednu i u Sloveniji.- Ovoj poslovnici u Osijeku posebno se veselimo. U Slavoniju smo prošle godine ušli direktno s nekoliko manjih poslovnica, Vinkovci, Đakovo, Županja, ali u Osijeku je bila potreba za velikom lokacijom koja neće biti samo prodajnog karaktera, koja će u punom smislu riječi biti i takozvani Hab za sve one koji se bave automobilima, traktorima, autobusima, motorima. I evo ga, od ideje do realizacije prošlo je svega nekoliko mjeseci, i to zato što je u ovaj posao uloženo jako mnogo energije, svih zaposlenika u Tokiću, od vlasnika, preko menadžmenta, ali i djelatnika ove poslovnice koji su u samo dva dana preselili stvari i robu iz stare lokacije na novu i ja vam dečki na tome iskreno čestitam - rekao je Šantorić.


Ova nova lokacija je na 1400 kvadrata, što omogućuje jako veliki asortiman, odnosno više od 50 tisuća artikala, ali ne samo osobni program, nego i teretni, te agro, uz alate i servisnu opremu, dijagnostika, industrija. Sve što se veže uz četiri ili dva kotača. Na osječkoj lokaciji radit će 17 zaposlenika i oni se pridružuju velikoj Tokićevoj obitelji koja danas broji daleko više od 1100 zaposlenika. Veselimo se da ćemo vrlo brzo biti u prilici otvoriti još jednu poslovnicu, i to u poslovnoj zoni Bilje, u sklopu tamošnje stanice za tehnički pregled. S investicijama ne stajemo. Iza nas stoji jako mnogo rada, ulaganja u znanje i izvrsnost, tako da ovdje u Osijeku sada imate Tokićevu poslovnicu koja zadovoljava sve veće svjetske standarde, posebice kada je riječ o tržištu rezervnih dijelova i opreme za sva vozila. Poslovnicu je na kraju blagoslovio velečasni Ivan Jurić.

Milan Bugarić
DODIJELJENE DVIJE VRIJEDNE DONACIJE
Na otvaranju nove osječke poslovnice Grupe Tokić dodijeljene su dvije vrijedne donacije. Tako je vlasnik Ilija Tokić uručio donaciju od 1000 eura Zajednici Cenacolo Osijek. Ivan Šantorić donaciju od 5000 eura uručio je Ivanu Adriću, ravnatelju Strojarsko tehničke škole u Osijeku. Novac će se, poručio je Adrić, iskoristiti za opremanje školske radionice, a sve kako bi učenike dobro pripremili nakon škole za ulazak u automobilistički i mehaničarski svijet.

Možda ste propustili...

MANJE RADNO AKTIVNIH I NEAKTIVNIH

Milijun umirovljenika, 200 tisuća studenata

ČETVRTA TRANŠA IZ MEHANIZMA ZA OPORAVAK I OTPORNOST

Hrvatskoj isplaćeno 162,5 milijuna nepovratnih eura