Regija
ZA VIKEND BOGAT PROGRAM DANA OPĆINE FERIČANCI

Predstava, misa, sportska natjecanja, izložba, folklor
Objavljeno 26. svibnja, 2023.
FERIČANCI



Dan Općine Feričanci slavi se 28. svibnja, na blagdan Duha Svetoga, no program proslave počinje u petak, 26. svibnja, u 11 sati otvorenjem fotoizložbe ogranka UHBDDR-a Feričanci u predvorju zgrade Općine. Kod spomen-obilježja hrvatskim braniteljima bit će položeni vijenci, a u 12 sati u Domu kulture bit će održana svečana sjednica.

U subotu, 27. svibnja, na Športsko-rekreacijskom centru "Marko Bilandžić" u 9 sati počinju sportske aktivnosti dječjih selekcija u okviru nogometne škole NK-a FEŠK, a u 10 sati ispred spremišta DVD-a Feričanci 4. kup Općine Feričanci. U 15 sati igrat će se teniski susret između dva kluba prijatelja - TK-a FEŠK i TK-a Đurđenovac, a u 16 sati na rasporedu je dječja predstava ‘‘Kraljevna na zrnu graška‘‘ u Društvenom domu. U centru Feričanaca u 17 sati nastupit će polaznici Dječjeg vrtića Mali princ, a u 18 sati počinje folklorni program HKUD-a "Manuel" Feričanci. Subotnji će program dodatno obogatiti i raznovrsna gastroponuda udruga, a za dobro raspoloženje pobrinut će se TS Čokanj.

Na sam blagdan Duhova, u nedjelju, 28. svibnja, u župnoj crkvi služit će se sveta misa s početkom u 11 sati, a u 17.30 počinje prvenstvena utakmica između NK-a FFEŠK i NK-a Ratar. S.F.
Možda ste propustili...

SUFINANCIRALO MINISTARSTVO SPORTA

Otvoren je višenamjenski teren NK-a Suhopolje

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

Najčitanije iz rubrike