TvObzor
U PETAK, 26. SVIBNJA, NA NOVOJ TV OD 20.20 SATI

Ne propustite finale druge sezone “Kumova”
Objavljeno 26. svibnja, 2023.

Omiljena dramska serija “Kumovi” nalazi se u svom finalnom tjednu emitiranja druge sezone, a samo finale sezone gledatelji će moći pogledati u petak, 26. svibnja, na Novoj TV.



I u drugoj sezoni imali smo priliku pratiti avanture simpatičnih Zaglavljana koji su iznenađivali svojim urnebesnim situacijama i komičnim zapletima, a bilo je i brojnih emotivno snažnih scena koje su dirnule gledatelje. Castu predvođenom vrhunskim glumcima - Milanom Štrljićem, Vedranom Mlikotom, Darijom Lorenci Flatz, Olgom Pakalović, Vladimirom Tintorom, Stojanom Matavuljem, Barbarom Vicković, Momčilom Otaševićem, Uršulom Najev, Konstantinom Haagom, Jagodom Kumrić, pridružila se u drugoj sezoni i sjajna Marina Redžepović koja je utjelovila Stipanovu kćer Šimu te unijela nesuglasice u obitelji, a vidjeli smo i lepezu epizodnih uloga.

Da su večeri bile rezervirane za “Kumove”, dokazuju i podaci o gledanosti. Druga sezona najgledanija je televizijska serija u 2023. godini, a dosegnula je više od 2.370.000 gledatelja te je u svom slotu prosječno bila gledanija od prvog konkurenta za 140 posto. U prosjeku je druga sezona serije ostvarila 34,5 posto udjela u gledanosti, a u prosjeku je svaku minutu sezone pratilo gotovo pola milijuna gledatelja.

Sjajne rezultate serija je ostvarila i na društvenim mrežama. Instagram stranica od početka druge sezone ostvarila je više od 1,5 milijuna videopregleda, a Facebook stranica je ostvarila više od 24 milijuna videopregleda. U drugoj sezoni na službenom YouTube kanalu Nove TV serija je ostvarila ukupno 4,3 milijuna videopregleda, a videoisječak scene u kojoj Uršula Najev pjeva pjesmu “Žute dunje”, našao se na trećem mjestu YouTube trendinga te je na svim društvenim mrežama ukupno ostvario više od milijun pregleda.

U finalnom tjednu druge sezone gledatelji su imali priliku vidjeti brojne uzbudljive zaplete i nove dogodovštine Zaglavljana. Policija pretresa Šimin stan te zaplijeni i stvari koje je Lara kupila za sebe. Lara protestira, pa zajedno sa Šimom završi na policiji. Jadranka je na mukama jer misli da Aljoša možda vara Vesnu. Otkriva joj poruku koju je pronašla, a Vesna smišlja plan kojim će razotkriti Aljošinu aferu. Zvoninu obiteljsku idilu prekida novi poziv od Iris koja želi da se Zvone nađe s njom. Zvone saznaje da mu je ostavila kompromitirajuće pismo kojim ga ucjenjuje, pa se pokuša izvući iz te situacije. Šima hitno vozi Matiju u bolnicu u Sinj jer joj je pukao vodenjak, međutim trudovi postaju sve jači i Matija shvaća da neće stići u bolnicu.

Dok ćemo se na malim ekranima nakratko oprostiti od omiljenih likova serije “Kumovi”, na setu vrijedna ekipa već snima nove nastavke. Ne propustite finale sezone domaće hit-serije na Novoj TV u petak, 26. svibnja, od 20.20 sati! D.M.
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike