Osijek
UPISI POČELI, TRAJU DO 23. LIPNJA

Francuska alijansa organizira Ljeto s Franom 2023.
Objavljeno 25. svibnja, 2023.
Francuska alijansa Osijek otvara upise u program cjelodnevnog ljetnog boravka za djecu od 7 do 12 godina. Riječ je o programu Ljeto s Franom, koji će se održavati od 26. lipnja do 21. srpnja, od ponedjeljka do petka, od 7.30 do 16.30.



- Program obuhvaća druženje i boravak na zraku, tjelesne aktivnosti, učenje francuskog, ručak i užinu te jezične, likovne, filmske i druge tematske radionice. U pratnji animatora i profesora djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike. Datume, sadržaj i program aktivnosti roditelji mogu pogledati u letku ili na našoj web stranici: https://osijek.alliance-francaise.hr/ - poručuje Nada Jovanović, voditeljica Francuske alijanse Osijek.



Upise i predbilježbe organizator prima od danas do 23. lipnja putem Google obrasca https://docs.google.com/forms/d/1iCjyKawDcfBHsmnPbNjLQWpynQ_HTRsJioAt8mgZmnA/edit?pli=1 ili osobno, na adresi Francuska alijansa Osijek, Šetalište Petra Preradovića 8, te pozivom na telefone 031/293- 237 i 098 647 021. Informacije o programu Ljeto s Franom mogu se dobiti i ako se roditelji jave na e-mail adresu: osijek@alliance-francaise.hr. V.L.

Vesna Latinović
Najčitanije iz rubrike