Regija
OPĆINA CRNAC

Grade Trg branitelja
Objavljeno 24. svibnja, 2023.
CRNAC



Počeli su radovi na izgradnji novog Trga hrvatskih branitelja u središtu Crnca. Vrijednost projekta je 1.785.113 kuna ili 236.925 eura, a nakon završetka radova, kako je istaknuto, taj će trg znatno promijeniti vizuru naselja. Načelnik općine Mato Damjan naglasio je kako Općina konstatno radi na očuvanju istine o Domovinskom ratu te je u tom smjeru pokrenut i ovaj projekt.



- Posebno priznanje, zahvalnost i počast uvijek odajemo našim hrabrim hrvatskim vitezovima koji su dali svoj život za slobodnu Hrvatsku i zato smo i krenuli u ovaj projekt. Bit će to zaista lijep kompleks, predviđeni su fontana, šetnice, klupe, puno zelenila i ovaj će trg definitivno biti jedna od naših prepoznatljivosti i ponosa – rekao je načelnik Damjan.



Osim trga, Općina je počela izgradnju pješačke staze u Novom Petrovom Polju u svrhu poboljšavanja sigurnosti pješaka, a posebno najmlađih mještana. Vrijednost tih radova iznosi 78.817 eura, a za nadzor je izdvojeno 4375 eura. Projekt je sufinanciralo Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine iznosom od 35.600 eura. V.G.
Možda ste propustili...

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

VERONIKA I ZLATKO POLA STOLJEĆA ZAJEDNO

U braku Mrakovih razgovor i dogovor nikad nisu zamrli

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

Najčitanije iz rubrike