Osijek
UPISI U ČEPINSKI “ZVONČIĆ”

Zahtjevi za pohađanje vrtića najkasnije 5. lipnja
Objavljeno 24. svibnja, 2023.
Dječji vrtić "Zvončić" u Čepinu upisuje djecu za pedagošku godinu 2023./2024. Upisuju se mališani koji do 31. kolovoza navršavaju šest mjeseci pa do sedme godine.

U vrtiću navode kako se upisi provode u skladu s Planom upisa i smještajnim kapacitetima kojima ustanova raspolaže. Podnošenje zahtjeva traje do 5. lipnja, objava liste prvenstva bit će 9. lipnja s inicijalnim razgovorima, a konačna će upisna lista biti objavljena 21. lipnja, nakon čega slijedi potpisivanje ugovora. Informaciju o terminima potpisivanja ugovora roditelji će dobiti na roditeljskom sastanku 28. lipnja koji će se održati u vrtiću.

Na mrežnim stranicama vrtića ili u tajništvu treba preuzeti inicijalni upitnik koji se može osobno predati ili poslati poštom na adresu Dječji vrtić "Zvončić" Čepin, Ulica grada Vukovara 2, 31431 Čepin, odnosno dostaviti skenirano na e-mail adresu dvzc@dvzc.hr. Popis dokumentacije potrebne za upis može se naći i u pozivu na stranici www.cepin.hr.

Sve se dodatne obavijesti u vezi s upisom mogu dobiti na telefonskom broju 031/270-083 svakim radnim danom od 7.30 do 15.30 ili na e-mail adresi dvzc@dvzc.hr. D. Pejić
Najčitanije iz rubrike