Regija
NA 19. OLIMPIJSKOM FESTIVALU VRTIĆA

Dječji vrtić “Pinokio” iz Donjeg Miholjca osvojio treće mjesto
Objavljeno 20. svibnja, 2023.
DONJI MIHOLJAC



Na 19. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Osječko-baranjske županije koji je održan u Đakovu Dječji vrtić "Pinokio" Donji Miholjac osvojio je ukupno treće mjesto u konkurenciji 12 vrtića s područja županije.

Vrtić ‘‘Pinokio‘‘ predstavljalo je 33 djece koja su se natjecala u skoku u dalj, trčanju na 50 metara, štafeti 4 x 25 metara, bacanju loptice i malom nogometu. Donjomiholjački vrtićarci Matej Bošnjak, Petar Filipič, Toma Tučkar, Juraj Radočaj, Jakov Tkalac, Adrian Magdić, Luka Šimara, Patrik Šimunović, Matej Veselovac i Jakov Habjanović osvojili su prvo mjesto u malom nogometu. U štafeti 4 x 25 metara djevojčice Laura Brodar, Mia Lu Majdenić, Katja Skrbin i Lucija Zubčić osvojile su drugo mjesto. U trčanju na 50 metara Domagoj Duvnjak bio je treći. ‘‘Dugogodišnji smo sudionici i izuzetna nam je čast bila sudjelovati i na ovogodišnjem Olimpijskom festivalu dječjih vrtića. Osvojili smo zapažene rezultate jer se mnogo naše djece bavi sportom, a to se najbolje vidjelo po ostvarenim rezultatima. Zahvaljujemo roditeljima, a posebno odgojiteljima, koji su vježbali s djecom uoči natjecanja‘‘, rekla je ravnateljica Dječjih vrtića ‘‘Pinokio‘‘ Donji Miholjc Jadranka Landup.

Osim DV-a ‘‘Pinokio‘‘ Donji Miholjac, na ovogodišnjem Olimpijskom festivalu dječjih vrtića natjecali su se vrtićarci iz Semeljaca, Belišća, Valpova, Osijeka, Našica, Belog Manastira, Bilja, Strizivojne i Đakova. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike