Regija
PRIKUPILI OPREMU

”Palčići” za DV “Lipa”
Objavljeno 20. svibnja, 2023.
ORAHOVICA/ČAČINCI



Dječji vrtić ‘‘Palčić‘‘ Orahovica organizirao je humanitarnu akciju kojom je prikupljena oprema, odnosno igračke, knjige i slikovnice te druga didaktička pomagala, kao pomoć Dječjem vrtiću ‘‘Lipa‘‘ Čačinci. Čačinačkom su vrtiću donaciju predale v. d. ravnateljice "Palčića" Anita Zavada i odgojateljica Monika Jelić.



- Kada smo vidjeli što se dogodilo vrtiću naših malih prijatelja iz Čačinaca, odlučili smo pomoći. Prije svega moram reći da su u cijeloj akciji najviše odradili roditelji naših polaznika, koji su donirali velik broj didaktičke opreme i od srca im zahvaljujem na svemu. Nadam se da smo ovim svojim prilogom bar malo olakšali rad čačinačkog vrtića – kazala je v. d. ravnateljice "Palčića" Anita Zavada.



U Čačincima ih je dočekala ravnateljica "Lipe" Ana Krmpotić.



- U proteklih nekoliko dana doista pomoć stiže za svih strana i svima zahvaljujem od sveg srca, pa tako i prijateljima vrtićarcima iz Orahovice i njihovim roditeljima. Svaka nam je pomoć dobrodošla i još jednom hvala svim ljudima velikog srca koji nam pomažu. Naša dječica sada ipak s osmijehom idu u zamjenski vrtić, a svi, naravno, vjerujemo u skori povratak u naš vrtić – rekla je Krmpotić. V.G.
Možda ste propustili...

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

Najčitanije iz rubrike