Osijek
KBCO:

Nakon duže od tri godine dopušteni posjeti bolesnicima
Objavljeno 16. svibnja, 2023.
Posjeti bolesnicima hospitaliziranim u Kliničkom bolničkom centru Osijek ponovno su dopušteni! Bolnica je u vezi s tim postupila u skladu s odlukom Vlade RH o proglašenju kraja epidemije i s obzirom na Preporuke HZZJ-a za postupanje nakon proglašenja prekida epidemije COVID-19. Ipak, u svrhu zaštite hospitaliziranih bolesnika, preporuka Ravnateljstva KBC-a Osijek glasi: jedan, maksimalno dva posjetitelja po bolesniku, uz obvezno nošenje zaštitne maske.

Posjeti su radnim danom i subotom od 16 do 17 sati, a nedjeljom i državnim praznikom od 10 do 12 i od 16 do 18 sati.

Podsjetimo, posjeti bolesnicima nisu bili dopušteni još od veljače 2020. Iznimno je bio omogućen posjet članovima uže obitelji, osobito teškim i palijativnim pacijentima u skladu s tehničkim i organizacijskim mogućnostima ustrojstvene jedinice, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

"Iako više nije stanje epidemije i opasnost od virusa SARS-COV-2 je manja, bolesnici na bolničkom liječenju, osobito oni najteži, mogu razviti teški oblik COVID-19, stoga molimo posjetitelje da održavaju red i drže se preporučenih mjera koje se odnose na broj osoba i nošenje zaštitne maske", poručuju iz Ravnateljstva KBCO-a. I. Rab Guljaš
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike