Osijek

Kiša onemogućila održavanje Sajma antikviteta
Objavljeno 1. travnja, 2023.

Nažalost, obistinila se najavljena loša vremenska prognoza te je zbog obilne kiše koja je počela padati još u noći s petka na subotu onemogućeno održavanje Sajma antiviteta, Osječanima i brojnim gostima iz Slavonije i Baranje omiljene manifestacije koja se u organizaciji tvrtke Tržnica d.o.o. i suorganizaciji Turističke zajednice grada Osijeka tradicionalno održava svake prve subote u mjesecu.

Iako su klupe postavljene prije subote, u nadi kako će vremenske prilike ipak biti naklonjene izlagačima i gostima Sajma antikvteta, u kišom natopljenom Perivoju kralja Držislava, gdje se sajam zbog obnove Tvrđe preselio prije dvije godine, zatekli smo tek dva izlagača čiji su štandovi bili opasani lokvama vode.

Izlagali su proizvode od keramike, a primijetili smo i jednu staru trubu, no turobni kao i kišna subota nisu bili raspoloženi za razgovor.
Tako je nakon veljače, kada su ga prekinuli udari olujnog vjetra, propalo još jedno izdanje Sajma, a ostaje za vidjeti hoće li se on održati u nekom drugom terminu ovoga mjeseca ili ćemo se morati strpiti do prve svibanjske subote. I. Alilović

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike