Sport
LJUT JE MODRIĆ, ALI I REAL

Ancelotti je ljutit na Dalića, Luka se jako troši u reprezentaciji
Objavljeno 31. ožujka, 2023.
Želja Luke Modrića je jasna, želi produžiti ugovor s Real Madridom i na Santiago Bernabeu završiti karijeru. No problem je što još nije produžio s Realom, a čini se niti započeo pregovore oko novog ugovora. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije s "kraljevima" ima ugovor do kraja ove sezone, kako mu je 37 godina na leđima, Real odugovlači s odlukom želi li zadržati Luku u svojoj momčadi

- Dobar odnos koji je oduvijek postojao između Reala i Luke Modrića počinje se kvariti. Razlog distanciranja je to što mu klub nije ponudio novi ugovor, čak nije niti započeo razgovore oko produljenja suradnje - piše katalonski Sport. Modrić je navodno ljut jer ga dva mjeseca prije kraja sezone nitko nije nazvao da porazgovara o novom ugovoru.

- Real želi pojačati vezni red i o tome ovisi hoće li zadržati Modrića i Ceballosa, a i jedan i drugi imaju zanimljive ponude drugih klubova, navode Katalonci. Ljut je Modrić, a navodno i Real. Dobro upućeni izvori iz Reala tvrde da "kraljevima" i Ancelottiju nije dobro sjelo to što je Modrić u kvalifikacijama za Euro odigrao dvije utakmice u samo tri dana. Posljednjih mjeseci pričalo se da je Real postavio ultimatum 37-godišnjem Modriću da mora završiti reprezentativnu karijeru ako želi ostati u madridskom klubu još jednu sezonu, ali Luka je to demantirao.

Ivana Liović
Možda ste propustili...

PRVENSTVO HRVATSKE U HRVANJU

Roko Ćurić potvrdio odlazak na Euro

EUROPSKO BOKSAČKO PRVENSTVO

Slavonci će u Beogradu imati podršku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku