Mozaik
KINDL I BANOVIĆ PAR IZ “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Ivana: Boris me uvijek kritizirao zbog odjeće, ali kliknuli smo na prvu
Objavljeno 1. travnja, 2023.
Imala sam u Osijeku jednu groznu situaciju gdje su mi čak i prijetili da neću napraviti karijeru, kaže Ivana

Modni dizajner i kritičar te kolumnist Boris Banović i poznata pjevačica, dugogodišnja mentorica u showu "Zvijezde pjevaju" Ivana Kindl, nastupili su prošle subote u showu s pjesmom "Ti dobro znaš kome pričam", te zauzeli pretposljednje mjesto.



Glazba i moda


Oboje su se naviknuli na kamere, ali Boris je ipak imao veliku tremu. No Ivana očekuje da Boris u showu pokaže svoj maksimum. Inače Boris voli glazbu i rekao je za HTV da su glazba i moda uvijek u sinergiji.

- Svaki pjevač, osim lijepog glasa, mora i lijepo izgledati. Tako da su moda i glazba usko povezane - dodao je i naglasio kako sudjelovanje u showu "Zvijezde pjevaju" nije nimalo lagano. Prije prvog nastupa u showu imao je veliku tremu. Veliki je fan Georgea Michaela, Michaela Jacksona i Elvisa Presleyja. Od kako je počeo pjevati u najgledanijem glazbenom showu, njegov je privatni život na čekanju.

- Imam svoj posao, proizvodim dioptrijske i sunčane naočale te medicinske uniforme. To sad malo pati, ali dok ja sudjelujem u showu, moji zaposlenici šivaju, pa nema praznog hoda - poručio je Boris i dodao kako sa svojom mentoricom dosta vježba pjevanje.

- Vježbam i kod kuće sam na matrice. Stalno pjevam. Prošlu pjesmu sam sanjao, nisam čuo u prošla dva tjedna nijednu pjesmu osim svoje - poručio je. Ipak, nije tip koji pjeva pod tušem. Privatno voli mir i tišinu.

- Budući da sam inače dosta okružen ljudima i bukom, kada se probudim uopće ništa ne palim. To može biti i cijeli dan. Sve dok ne osjetim potrebu, a to je većinom u popodnevnim satima - dodao je Boris, koji se voli izležavati u svojem domu i gledati televiziju. Voli se i šetati sa psom Mikijem. Njegova je svakodnevica užurbana jer ima mnogo poslovnih obveza. Prvo kada ustane iz kreveta ide u šetnju s Mikijem, nakon toga njih dvojica odlaze u Borisov ured. Smatra da se Hrvatice lijepo odijevaju i imaju stila.

Ivana Kindl, pjevačica i dugogodišnja mentorica showa "Zvijezde pjevaju", istaknula je za HTV kako od Borisa u showu očekuje da pokaže svoj maksimum.

- On dosad nikada nije pjevao. U prošlu subotu prvi put je javno zapjevao. Naravno, veliki je faktor kod svih, ne samo kod njega, bila trema, koja zna ‘pojesti‘ nastup. I bilo je malo falsh tonova. Međutim, ‘peglat‘ ćemo mi to, koliko možemo ‘ispeglati‘ - otkrila je za HTV i dodala da Borisu zadaje domaće zadaće.

- Doma mora stalno ponavljati, slušati i upijati melodiju da mu ostane u uhu. To je najvažnije. Kada se vidimo na probi, onda mu ja dajem sugestije, slušam gdje griješi, pa ga ispravljam - poručila je mentorica Kindl, koja zna ponekad biti i oštra učiteljica. No Boris je beskompromisno sluša. Ivana je svoj privatni život, dok traje show, stavila postrani.

- Samo imam probe, klopu, nastupe i spavanje. Odmaram se što više, trebam energije jer sam cijeli dan na probama - poručila je i rekla kako je s Borisom kliknula na prvu, prije showa se nisu baš dobro poznavali.

- On je mene uvijek kritizirao zbog odjeće, ali kada smo se prvi put čuli telefonom, odmah sam shvatila da je Boris odličan čovjek, veliki zezant, zna primiti kritiku i dobar je učenik - naglasila je Ivana, koja je prije mjesec dana izdala svoj peti studijski album, kaže da je njime jako zadovoljna. Dodala je da se veseli koncertima, jer u vrijeme lockdowna nije radila, te ju je cijela situacija činila nervoznom.

Najvažniji mir


- Ova je godina lijepo krenula. Moram se pohvaliti, krenula je s nagradama. U siječnju sam dobila glazbenu nagradu "Music Pub" za najbolju pjevačicu 2022. Dobila sam svoju Terezu. Nakon toga je slijedio izlazak albuma te dvije nominacije za Porin. Tako da sam prezadovoljna - poručila je Ivana, koja je otkrila i da trenutačno nema partnera te uživa u svojoj slobodi.

- Moram priznati da mi je ovo najbolje razdoblje dosad. Ja, moje mačke i prijatelji - rekla je. Inače, kad je zaljubljena, slijepa je, kaže, kao i svi.

- Taj lepršavi osjećaj i počeci veza uvijek su najljepši na svijetu. Trenutačno mi taj osjećaj ne nedostaje, jer se trenutno odmaram od ljubavi. Dobro je ponekad biti malo out, to će sada malo pričekati - poručila je Ivana, koja je velika ljubiteljica životinja, vlasnica je čak triju mačaka. One joj prave društvo jer trenutačno nije u fazi izlazaka.

- Izlazila sam od 14. do 30. godine. Svoje sam odradila. Meni je sada večernji mir najvažniji da se odmaram i punim baterijama za drugi dan - kazala je poznata pjevačica i dodala kako je zahvalna što u životu nije imala tragičnih trenutaka. Jedno od težih razdoblja u životu bilo joj je preseljenje iz Osijeka u Zagreb.

- Imala sam u Osijeku jednu groznu situaciju gdje su mi čak i prijetili da neću napraviti karijeru. A ja mlada pa sam se zainatila - vidjet ćete vi. Inat je dobro prošao jer, preseljenjem u Zagreb, moji snovi su se počeli ostvarivati - ispričala je za HTV.

Najveseliji trenutak u Ivaninu životu u posljednje dvije godine jest rođenje njezine nećakinje. Ivana je komentirala trenutačno stanje na estradi. Rekla je da je situacija prije bila bolja jer danas ima mnogo lobija i klanova. I dandanas je najbliža s Jacquesom Houdekom.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike