Mozaik
KINDL I BANOVIĆ PAR IZ “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Ivana: Boris me uvijek kritizirao zbog odjeće, ali kliknuli smo na prvu
Objavljeno 1. travnja, 2023.
Imala sam u Osijeku jednu groznu situaciju gdje su mi čak i prijetili da neću napraviti karijeru, kaže Ivana

Modni dizajner i kritičar te kolumnist Boris Banović i poznata pjevačica, dugogodišnja mentorica u showu "Zvijezde pjevaju" Ivana Kindl, nastupili su prošle subote u showu s pjesmom "Ti dobro znaš kome pričam", te zauzeli pretposljednje mjesto.Glazba i moda


Oboje su se naviknuli na kamere, ali Boris je ipak imao veliku tremu. No Ivana očekuje da Boris u showu pokaže svoj maksimum. Inače Boris voli glazbu i rekao je za HTV da su glazba i moda uvijek u sinergiji.

- Svaki pjevač, osim lijepog glasa, mora i lijepo izgledati. Tako da su moda i glazba usko povezane - dodao je i naglasio kako sudjelovanje u showu "Zvijezde pjevaju" nije nimalo lagano. Prije prvog nastupa u showu imao je veliku tremu. Veliki je fan Georgea Michaela, Michaela Jacksona i Elvisa Presleyja. Od kako je počeo pjevati u najgledanijem glazbenom showu, njegov je privatni život na čekanju.

- Imam svoj posao, proizvodim dioptrijske i sunčane naočale te medicinske uniforme. To sad malo pati, ali dok ja sudjelujem u showu, moji zaposlenici šivaju, pa nema praznog hoda - poručio je Boris i dodao kako sa svojom mentoricom dosta vježba pjevanje.

- Vježbam i kod kuće sam na matrice. Stalno pjevam. Prošlu pjesmu sam sanjao, nisam čuo u prošla dva tjedna nijednu pjesmu osim svoje - poručio je. Ipak, nije tip koji pjeva pod tušem. Privatno voli mir i tišinu.

- Budući da sam inače dosta okružen ljudima i bukom, kada se probudim uopće ništa ne palim. To može biti i cijeli dan. Sve dok ne osjetim potrebu, a to je većinom u popodnevnim satima - dodao je Boris, koji se voli izležavati u svojem domu i gledati televiziju. Voli se i šetati sa psom Mikijem. Njegova je svakodnevica užurbana jer ima mnogo poslovnih obveza. Prvo kada ustane iz kreveta ide u šetnju s Mikijem, nakon toga njih dvojica odlaze u Borisov ured. Smatra da se Hrvatice lijepo odijevaju i imaju stila.

Ivana Kindl, pjevačica i dugogodišnja mentorica showa "Zvijezde pjevaju", istaknula je za HTV kako od Borisa u showu očekuje da pokaže svoj maksimum.

- On dosad nikada nije pjevao. U prošlu subotu prvi put je javno zapjevao. Naravno, veliki je faktor kod svih, ne samo kod njega, bila trema, koja zna ‘pojesti‘ nastup. I bilo je malo falsh tonova. Međutim, ‘peglat‘ ćemo mi to, koliko možemo ‘ispeglati‘ - otkrila je za HTV i dodala da Borisu zadaje domaće zadaće.

- Doma mora stalno ponavljati, slušati i upijati melodiju da mu ostane u uhu. To je najvažnije. Kada se vidimo na probi, onda mu ja dajem sugestije, slušam gdje griješi, pa ga ispravljam - poručila je mentorica Kindl, koja zna ponekad biti i oštra učiteljica. No Boris je beskompromisno sluša. Ivana je svoj privatni život, dok traje show, stavila postrani.

- Samo imam probe, klopu, nastupe i spavanje. Odmaram se što više, trebam energije jer sam cijeli dan na probama - poručila je i rekla kako je s Borisom kliknula na prvu, prije showa se nisu baš dobro poznavali.

- On je mene uvijek kritizirao zbog odjeće, ali kada smo se prvi put čuli telefonom, odmah sam shvatila da je Boris odličan čovjek, veliki zezant, zna primiti kritiku i dobar je učenik - naglasila je Ivana, koja je prije mjesec dana izdala svoj peti studijski album, kaže da je njime jako zadovoljna. Dodala je da se veseli koncertima, jer u vrijeme lockdowna nije radila, te ju je cijela situacija činila nervoznom.

Najvažniji mir


- Ova je godina lijepo krenula. Moram se pohvaliti, krenula je s nagradama. U siječnju sam dobila glazbenu nagradu "Music Pub" za najbolju pjevačicu 2022. Dobila sam svoju Terezu. Nakon toga je slijedio izlazak albuma te dvije nominacije za Porin. Tako da sam prezadovoljna - poručila je Ivana, koja je otkrila i da trenutačno nema partnera te uživa u svojoj slobodi.

- Moram priznati da mi je ovo najbolje razdoblje dosad. Ja, moje mačke i prijatelji - rekla je. Inače, kad je zaljubljena, slijepa je, kaže, kao i svi.

- Taj lepršavi osjećaj i počeci veza uvijek su najljepši na svijetu. Trenutačno mi taj osjećaj ne nedostaje, jer se trenutno odmaram od ljubavi. Dobro je ponekad biti malo out, to će sada malo pričekati - poručila je Ivana, koja je velika ljubiteljica životinja, vlasnica je čak triju mačaka. One joj prave društvo jer trenutačno nije u fazi izlazaka.

- Izlazila sam od 14. do 30. godine. Svoje sam odradila. Meni je sada večernji mir najvažniji da se odmaram i punim baterijama za drugi dan - kazala je poznata pjevačica i dodala kako je zahvalna što u životu nije imala tragičnih trenutaka. Jedno od težih razdoblja u životu bilo joj je preseljenje iz Osijeka u Zagreb.

- Imala sam u Osijeku jednu groznu situaciju gdje su mi čak i prijetili da neću napraviti karijeru. A ja mlada pa sam se zainatila - vidjet ćete vi. Inat je dobro prošao jer, preseljenjem u Zagreb, moji snovi su se počeli ostvarivati - ispričala je za HTV.

Najveseliji trenutak u Ivaninu životu u posljednje dvije godine jest rođenje njezine nećakinje. Ivana je komentirala trenutačno stanje na estradi. Rekla je da je situacija prije bila bolja jer danas ima mnogo lobija i klanova. I dandanas je najbliža s Jacquesom Houdekom.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

NOVI FILM DEMI MOORE “TVAR”

Najšokantniji film prve polovine 77. Cannesa

163 MILIJUNA GLEDATELJA NA 37 TELEVIZIJA

Rekord gledanja Eurovizije ‘24.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ČLANOVI DRUŠTVA HRVATSKIH KARIKATURISTA

Predstavili su svoje viđenje mnogih poznatih osoba te raznih aktualnih događaja

2

“STARI MLIN”: CEREMONIJA KINESKOG ČAJA

Pozadina priče je kretnja
umjetnosti k lijepome

3

PROSLAVILI 25. ROĐENDAN U ZAGREBU

Vatra ovog ljeta nastupa i po Slavoniji