Mozaik
U SURADNJI S ROCKMARKOM

Objavljena pjesmarica najvećih hitova grupe Brkovi
Objavljeno 1. travnja, 2023.
Grupa Brkovi u suradnji s Rockmarkom objavila je pjesmaricu "Brkovi - najveći hitovi" s tekstovima i akordima 30 pjesama po izboru Shamse69. Frontman i autor većine pjesama Brkova, pripremio je i odabrao najveće hitove iz skoro 20 godina duge karijere benda, obuhvativši osam studijskih albuma; od "Punkfolkwellnessa" iz 2009. do aktualnog "Krvava novčanica".

Pjesme su složene kronološki po vremenu nastanka, a uz tekst, svaku pjesmu prate i akordi prilagođeni sviranju na akustičnoj gitari. Na gotovo 90 stranica pjesmarice našle su se i fotografije koje vjerno oslikavaju energiju na koncertima Brkova. "Mala", "Opasno se drogiram", "Tolerancija", "Ornela", "Cvjetalo je meni cvijeće", "Usamljen oženjen", "Naša mala zemlja", "Ništa više mi ne značiš", "Sudbina", "Hormon sreće", "Hoću da mi dijete sluša narodnjake", "A ja ću da pijem" i "Više ni pankeri ne slušaju punk" samo su neki od favorita koje je za ovu pjesmaricu odabrao Shamso69.

- Ove pjesme su odavno prestale biti moje i postale su vaše, a sada ih i sami možete svirati i pjevati kad god to poželite. Time je svrha njihova postojanja potpuno ispunjena. Brkovi su da se vole! - poručuje Shamso69.

Pjesmarica se može kupiti u Rockmark dućanu i na webu, kao i u svim boljim knjižarama. Promocija je planirana za utorak, 4. travnja u 19 sati u zagrebačkom Rockmarku.

Prva knjiga Brkova stiže samo deset dana nakon objave novog studijskog albuma "Krvava novčanica" i najave velike "Nema fusha 2023" turneje. U sklopu nje bend će prvi put nastupiti u Švedskoj, ali se i vratiti fanovima u Sloveniji, Rumunjskoj, Srbiji, BiH I Hrvatskoj. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

”JA LJUBIM”, KONCERT U OSIJEKU

Sandra Bagarić osvaja
glasom i šarmom

2

NAJAVLJEN CINEHILL - BRDO FILMOVA

Brdo Petehovac nova lokacija Motovun Film Festivala

3

KONCERT U ARENI ZAGREB 17. LISTOPADA

50 Cent i Busta Rhymes ove jeseni u Zagrebu