Regija
USPJEH NAŠIČKIH SREDNJOŠKOLKI NA NATJECANJU POSLOVNI IZAZOV

S poslovnom idejom na regionalno u Crnoj Gori
Objavljeno 31. ožujka, 2023.
NAŠICE



Učenice Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice ostvarile su velik uspjeh u Zagrebu na 10. državnom natjecanju Poslovni izazov. Naime, pod mentorstvom profesorice Vesne Dudjak, učenice 3. razreda ekonomske struke Matea Bošnjak, Karla Bućo i Lea Jakobek predstavile su svoju tvrtku VINTER d.o.o. i svoju poslovnu ideju Digitalna vinska karta.

U prezentaciji su učenice prikazale digitalnu marketinšku kampanju tvrtke i rezultate digitalnog marketinga te opisale misiju, viziju, vrijednosti i SWOT analizu. Također, argumentirale su zašto je baš njihova ideja održiva i profitabilna u suvremenom poslovanju.

Našičke su srednjoškolke pokazale zavidno znanje i vještinu prezentiranja, što se odrazilo i na njihov plasman. Učenica Lea Jakobek, unatoč iznimno kvalitetnim i kreativnim poslovnim idejama jake konkurencije, plasirala se kao jedan od najboljih prezentera na regionalno natjecanje Poslovni izazov zapadnog Balkana, koji će se održati u travnju u Crnoj Gori.

Državno natjecanje održano je u Udruženju obrtnika grada Zagreba, a od 50 prijavljenih pozvano je 20 školskih timova koji su prezentirali svoje poslovne zamisli. S.F.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice
kazne od 300 do 1300 €

3

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca