TvObzor
NAPRAVI PRVI KORAK, NEMA JOŠ MNOGO VREMENA ZA RAZMIŠLJANJE

Prijavite se za četvrtu sezonu “The Voicea”
Objavljeno 31. ožujka, 2023.

Prihvati izazov, napravi prvi korak, prijavi se. U tijeku su prijave za 4. sezonu poznatog glazbenog natjecanja “The Voice Hrvatska”. Ne propusti priliku doživjeti sve ono što te očekuje u “The Voiceu”!



- To je natjecanje prepuno pozitivne energije, kreativnosti, druženja i suza, ali od sreće - rekla je Bruna Levar, natjecateljica 3. sezone.

I bila je u pravu, jer nitko nije zaboravio suze Davora Gopca dok je Vinko sjajno interpretirao hit Dine Dvornika “Pelin i med”, publiku koja uglas pjeva “Pinokio, moj mali prašćiću”, a priznajte da ste i vi ponovno poželjeli čuti “Lovely” u izvedbi Albine Grčić i Filipa Rudana, s više od 70 milijuna pregleda na YouTubeu.

Pred početak 4. sezone nadamo se da će se ta pozitivna energija ponoviti. Donijet će je neki novi mladi ljudi, možda i drukčiji, ali nevjerojatno hrabri da pokažu sve što osjećaju i mogu. Na jesen započinje njihov televizijski put i trajat će sve do siječnja sljedeće godine, kada ćemo saznati tko je najljepši glas Hrvatske. Put pobjednika nije lagan, ali Vinko Ćemereš, pobjednik 3. sezone, na pitanje kako mu je bilo i što mu je značio “The Voice”, kaže: “’The Voice’ je više od natjecanja u pjevanju, usporedio bih ga s Hogwarts školom. Cijelo vrijeme natjecanja je zabavno i čarobno na svoj način. Druženje, organizacija, dragocjeno iskustvo te profesionalci koji ti čuvaju leđa u svakom trenutku, sve je to ono što vas čeka kad se prijavite. Prvi put nisam prošao predaudiciju i požalio bih da se nisam odlučio prijaviti dvije sezone poslije. Ne zbog pobjede, koliko zbog već navedenih razloga. Definitivno jedno od najljepših iskustava u životu”.

Vinkovo iskustvo u “The Voiceu” ubrzalo je njegov glazbeni put. Od prvog susreta u showu znao je što želi i to mu se i ostvarilo. Nedugo nakon završetka snimio je prvi album, za koji je dobio Porina.

Bez obzira na to jesu li natjecatelji ostvarili svoje glazbene snove, ili će ih tek ostvariti, “The Voice” je ostao mjesto kreativne energije, a neki trenuci i podrška koju su osjetili tijekom natjecanja ostat će u najljepšoj uspomeni natjecatelja. Kako prevladati tremu naučila je Bruna Levar, natjecateljica dviju sezona. U prvoj sezoni nije uspjela, ali uz pomoć svog mentora Massima jest: “’Pa i mene je strah i to nakon svih ovih godina’, rečenica je koju mi je dragi Massimo uputio koja je ulila svu hrabrost svijeta u mene. A trenutak kada je ustao sa svoje stolice prilikom mog nastupa u nokautu, plesao i pjevao zajedno sa mnom, znala sam da radim pravu stvar. Hvala mu za sve!”.

Brunin povratak u “The Voice” pokazao se itekako ispravan, baš kao i treći pokušaj Karla Vudrića: “Snovi se ne ostvaruju preko noći. Ako je glazba tvoja strast, a zna se da bez strasti nema ni ljubavi, pa tko bi odustao od ljubavi? Došao sam praznih ruku, ali punih usta, učinio sam nemoguće. Vodila me moja tvrdoglavost, moj inat i prije svega emocija. Jer to je ono što definira tvoj glas, to je tvoj karakter, tvoj svijet, to si ti”.

I uspio je, prve sezone nije uspio proći drugi izborni krug. Sljedeće godine došao je do audicije, no nitko od mentora nije se okrenuo. Treći put je uspio i došao do emisija uživo. Ili kako je Karlo zaključio: “Nije loše za nekoga tko ima strah od suočavanja s ljudima i neuspjehom. Ako ne želiš biti poput mene, onda budi bolji od mene i prijavi se. Glas je tvoja budućnost, a zna se da ti glas nitko ne može oduzeti. “The Voice” je tvoja obitelj koja uvijek brine o tome da tvoj glas dopre do onog tko ga je trebao čuti”.

I zato prijavite se za 4. sezonu, nema još mnogo vremena za razmišljanje, prijave su otvorene do 11. travnja. Pokažite glasom tko ste i učinite to na svoj način. Bez obzira na to je li vaš glas snažan, dubok, visok, blag, besprijekoran, ili vam se čini da ima nekih nedostataka, on je jedinstven zato što je obojen vašim emocijama, a to svaki glas čini savršenim instrumentom. D.M.
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

Najčitanije iz rubrike