TvObzor
ZVIJEZDAMA U OVOTJEDNOJ EPIZODI POPULARNOG SHOWA STIŽU OBITELJ I PRIJATELJI

Frani i Gabrieli pridružuje se Mia Kovačić
Objavljeno 31. ožujka, 2023.

Voditeljica brojnih hit-formata Nove TV Mia Kovačić stat će uz bok svom kolegi Frani Ridjanu te zajedno s mentoricom Gabrielom Pilić zaplesati u ovotjednoj epizodi popularnog showa “Ples sa zvijezdama”. Voditelji Mia i Frano, prijatelji i izvan televizijskih studija i ekrana, zaplesat će ove nedjelje lyrical.



- Pridružila sam se Frani, svom, kako on voli reći, televizijskom suprugu. Imamo zahtjevan zadatak, prisutni su i uzbuđenje i trema, no vjerujem da će sve proći u najboljem redu. Važno je da se svi skupa dobro zabavimo. Ovo je stvarno puno drugačije od svega što sam do sada radila, definitivno izlazim iz komfor-zone - izjavila je Mia.

Ani Zaninović i Mariju Ožboltu pridružuje se Anina sestra blizanka Lucija. Vidjet ćemo koje su to sve sličnosti i razlike između Ane i Lucije, a pod Marijevim mentorstvom prvi put će se zajedno naći na plesnom podiju pred TV kamerama, i to izvodeći tango.

Viktorija Đonlić Rađa bila je finalist prve sezone “Plesa sa zvijezdama” na Novoj TV te su upravo Viktorija i njezin ples pod mentorstvom Marka Mrkića bili velika inspiracija Maji Drobnjaković, u kojoj se rodila ljubav prema toj umjetnosti nakon što ih je vidjela kako plešu. Ove nedjelje utroje će zaplesati paso doble.

Rođakinja Darija Zurovca, mlada balerina Laura Konosić plesat će također ove nedjelje, a Helena Janjušević pobrinut će se da njihov lyrical osvoji žiri i publiku.

Glumica Amanda Prenkaj prijateljica je i “kazališna sestra” Petre Kurtele, s kojom se iznimno povezala tijekom njihova studija u Osijeku. Kako će Damir Horvatinčić jiveati s dvije glumice, tek ćemo vidjeti.

Cha cha cha izvest će trio Helena Naletilić, Mario Mandarić i njegova supruga, pravnica Matea Krištić Mandarić. Saznat ćemo kako se taj par zaljubio, što ga sve spaja, ali i kako mu leži ples utroje.

Već je poznato da glumica Daria Lorenci Flatz ima i u svom domu plesača. Naime, jedan od tri njezina sina plesač je standardnih i latino plesova te će ove nedjelje zajedno s Ivanom Jarnecom i svojom mamom pokazati plesni talent u showu u energičnoj samba koreografiji.

Tara Thaller i njezina prijateljica, arhitektica Nina Mia Čikeš, u nadolazećoj će emisiji ispričati kako je počelo njihovo prijateljstvo te zajedno s mentorom Mateom Cvenićem otplesati vatreni paso doble.

Emiliji Kokić i Patriku Seretinu ove nedjelje pridružit će se Emilijina vjenčana kuma i voditeljica plesnih tehnika Petra Seitz. Otkad su se upoznale, Emilija i Petra su nerazdvojne, a kako je počelo njihovo prijateljstvo te kako će im ležati samba, doznat ćemo u emisiji.

Quickstep će zaplesati Marco Cuccurin, Paula Tonković i njegova baka Rita Laković, koja će otkriti zanimljive detalje o svojoj mladosti te na što je najponosnija kada je riječ o njezinu unuku.

Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda “Plesa sa zvijezdama”, koja će biti u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva. A tko će se najbolje snaći u plesu utroje, ne propustite doznati u nedjelju, 2. travnja, na Novoj TV! D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike