Sport
TKO GUBI, TAJ SE LJUTI

Rodri: Oni imaju taj stil igre i to moraš poštovati, ali to je obično smeće
Objavljeno 30. ožujka, 2023.
Škotska je priredila senzaciju i na svom Hampden Parku pobijedila Španjolsku s 2:0 u 2. kolu kvalifikacija za plasman na Europsko nogometno prvenstvo 2024. Španjolci su nakon poraza bili bijesni, no tko gubi, naravno, ima i pravo da se ljuti. Rodri, kapetan Španjolske, razočaran je stilom igre škotskih nogometaša.



- Oni imaju taj stil igre i to moraš poštovati, ali to je obično smeće... Uvijek kradu vrijeme, provociraju, padaju... Za mene to nije nogomet - rekao je veznjak Manchester Cityja. I nastavio:



- Sudac ih je trebao požurivati, ali on je šutio. Frustrirajući poraz. Htjeli smo pobjedu, ali ovdje nije stvar u borbi ili u želji. Stvar je u krađi vremena. Do suca je, ne do nas.



Čini se smiješno za poraz optuživati krađu vremena", ali Škote ne zanima španjolska frustracija. Oni slave Scotta McTominayja, koji je zabio oba pogotka. Vodeća Škotska u skupini A ima maksimalnih šest bodova, dok je druga Španjolska ostala na tri. U toj su skupini Gruzija i Norveška u Batumiju igrale bez pobjednika 1:1. Poveli su gosti preko Sorlotha (15), a poravnao je Mikautadze (60). Za obje reprezentacije ovo je prvi bod, Norveškoj iz drugog, a Gruziji iz prvog nastupa. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike