Sport
POŽEŽANIN U DRESU RIJEKE NAPOKON SE VRATIO NA TEREN

Znamo da se Osijek dolazi na Rujevicu čupati
Objavljeno 29. ožujka, 2023.
Bijelo-plavi se spremaju za put na Rujevicu na kojoj je počela "akcija Osijek". Sergej Jakirović napokon ima kompletnu momčad na okupu, vratili su se igrači s reprezentativnih akcija (Banda, Janković, Vukčević, Selahi, Frigan, Hodža), i u punom su obujmu pripreme za nedjelju kada u svom domu čekaju ovoga proljeća neuvjerljive Osječane. Riječka računica je jasna, Osijek je trenutačno tri boda ispred njih na tablici, ali plan je nedjelju kasno poslijepodne dočekati bodovno izjednačen, a onda nastaviti s "berbom" i učvrstiti se na poziciji koja vodi u Europu.

Tijekom prvenstvene stanke Riječani su odigrali prijateljski susret s Celjem (1:1), a najbolja vijest s te utakmice je povratak na teren bivšeg igrača Cibalije, Požežanina Mateja Mitrovića. Taj 29-godišnji stoper zaigrao je nakon osam i pol mjeseci stanke, nakon teške ozljede (tetiva mišića noge), koju je zadobio prošlog ljeta. Mitrović je operiran u Finskoj, proces rehabilitacije je završio i, srećom, ponovno je na terenu.

- Ovo mi je druga teža ozljeda, dosta je toga iza mene i ružno je reći, ali imam iskustva s time. Srećom, jak sam u glavi i nisu mi problem ovakve situacije. Vratio sam se na teren i zato sam presretan. U nedjelju se nastavlja prvenstvo, gledamo na svaku utakmicu isto. I tako se i pripremamo. Znamo da je Osijek u lošem nizu, ali su kvalitetan suparnik. Doći će se na Rujevicu čupati, ali priželjkujemo pobjedu i nova tri boda - kazao je Mitrović. I. Li.
Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA SUSRET S GORICOM

Bez Lovrića i Bralića, vraća se Čokaj

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

Najčitanije iz rubrike