Sport
HRVAT IMA NOVI KLUB

Martinović uskoro u Jaganjčevo jato
Objavljeno 29. ožujka, 2023.
Prema pisanju njemačkih medija hrvatski rukometaš Ivan Martinović uskoro bi trebao napraviti transfer iz Melsungena u Rhein-Neckar Löwen. Martinović bi trebao do kraja ove sezone ostati u redovima Melsungena, a onda će se na ljeto 2024. kao slobodan igrač preseliti u klub iz Mannheima.



- Desni vanjski Hrvatske i MT Melsungena, Ivan Martinović, pridružuje se rivalu iz Bundeslige Rhein-Neckar Löwenu od ljeta 2024. godine - prenosi MM. - To bi bilo veliko pojačanje za lavove, rekao bih - prenio je Rasmus Boysen, bivši profesionalni rukometaš i novinar specijaliziran za rukometne transfere.



Martinovića će u novom klubu dočekati kolega iz hrvatske reprezentacije Halil Jaganjac, koji je trenutačno izvan terena jer se oporavlja od ozljede. Martinović ima 25 godina, a u karijeri je igrao za austrijske Fiverse te njemačke klubove Gummersbach i Hannover-Burgdorf. Nijemci su ga predstavili kao "Hrvata s katapultom u ruci". To bi za Martinovića bio napredak, Melsungen je trenutačno na desetom mjestu Bundeslige, a Rhein-Neckar Löwen na četvrtom. I. Li.
Možda ste propustili...

JEDINSTVENA KADETSKA KOŠARKAŠKA LIGA

Subotnja predigra prigoda za popravni

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

Najčitanije iz rubrike