Osijek
MOTO ZEKE DONOSE DAROVE U BILJE

200-tinjak darova stiže u vrtić i nogometni klub, na radost djece
Objavljeno 29. ožujka, 2023.
Peti travnja u 9.30 Moto zeke i Moto klub Osijek darivat će mališane u Hrvatskom nogometnom klubu Bilje, a nakon toga, u 10 sati, predstavnici Općine Bilje zajedno s Moto zekama bit će u biljskom Dječjem vrtiću Grlica. Zanimljiva je priča o Moto zekama: kostimirani posjećuju ne samo Bilje nego i vrtiće u Osijeku i drugdje, za što je umnogome zaslužna baš Općina Bilje.

- Moto klub Osijek se i ove godine odazvao općinskom darivanju naših najmlađih za Uskrs. Zahvaljujem im na suradnji, zaista je riječ o prekrasnoj gesti, kojom ćemo nastojati razveseliti djecu. Mi kupimo paketiće, a ovaj put smo kupili dvjestotinjak paketića i to ćemo podijeliti djeci - 40 ih ima u nogometnom klubu i 160 u vrtiću. Mislim da se djeca trebaju veseliti i lijepo je kada im uz darove dođu i Moto zeke. A ono što je meni drago jest da, kada god vidim Moto zeke, budem zadovoljan jer su u kostimima u čijoj je izradi i nastajanju sudjelovala i Općina Bilje znatnim sredstvima. S Moto klubom Osijek i Umjetničkom akademijom dogovorena je njihova izrada, Općina je platila tada desetak tisuća kuna za nabavu materijala i sve. Tako Moto zeke sada osim k nama dolaze i u ostala mjesta i uveseljavaju djecu. Hvala im na tome, mislim da je to hvale vrijedna akcija jer radost te djece, kada vide moticikliste tako odjevene, tolika je da se ne može opisati - kaže biljski načelnik Željko Cickaj.

Ravnateljica Grlice zahvaljuje općinskoj upravi na ovoj tradiciji da svako dijete dobiva slatki prigodni dar. "Ovim putem zahvaljujemo Općini Bilje kao organizatoru ovog, već tradicionalnog, susreta, ali i članovima Moto kluba Osijek, koji će se i ove godine odazvati i sve nas razveseliti", raduje se ravnateljica Ivana Bošnjaković. D.Pejić
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana