Mozaik
DVA KONCERTA IMAGINE DRAGONS U PULI

Ostale su VIP ulaznice, predgrupa će biti AJR
Objavljeno 29. ožujka, 2023.
Za dva gotovo rasprodana koncerta Imagine Dragonsa u pulskoj Areni 8. i 9. kolovoza ostalo je u prodaji preko Eventima još nešto VIP paketa, a publiku će za nastup glavnih zvijezda zagrijavati američki trojac AJR, objavio je organizator koncerta Charm Music Croatia. Imagine Dragons stižu u Pulu u sklopu Mercury World svjetske turneje, koja prati izlazak njihova dugo iščekivanog albuma "Mercury - Acts 1 & 2", a počela je 2022. godine. Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad i pozornica gdje će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje.

U posljednjih pola desetljeća Imagine Dragons postali su jedan od najvećih rock-bendova na svijetu, puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Poznati po hitovima "Radioactive", "Believer", "Demons" i "Thunder" i zapaljivim nastupima uživo, uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike - 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova. Od pojavljivanja 2009. godine grupa Imagine Dragons imala je pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma - "Night Visions", "Smoke + Mirrors", "Evolve", "Origins" i "Mercury - Act 1".

Njihova predgrupa, AJR je njujorški indie pop sastav kojeg čine braća Adam, Jack i Ryan Metzger, po čijim je početnim slovima imena bend i dobio ime. Njihov glazbeni stil opisuje se kao indie-pop u kojem kombiniraju elemente popa, rocka, elektronike i dubstepa. H
Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike