Sport
HRVATSKA U-21 REPREZENTACIJA

Idemo sad protiv jake momčadi vidjeti gdje smo
Objavljeno 28. ožujka, 2023.
Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija igra večeras u Londonu prijateljsku utakmicu protiv Engleske, a pomoćni trener Ante Tomić i reprezentativac Veldin Hodža svjesni su da je to veliki ispit za našu mladu selekciju.

- U svakoj utakmici želiš pobijediti, pa tako i u ovoj. Engleska je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, to je i prilika da se pokažemo, da vidimo što nas čeka na Euru - kazao je Ante Tomić te dodao:

- Oni imaju dosta igrača koji igraju standardno u svojim klubovima koji su najbolji klubovi svijeta. Bit će nam sigurno teško, čeka nas odlična momčad.

Veznjak mlade hrvatske reprezentacije Veldin Hodža također očekuje dobru utakmicu, koja je težak ispit, ali i izazov mladim Vatrenima.

- Uzbuđen sam, lijepo je igrati protiv jedne takve momčadi. Engleska je odlična, očekujemo jako dobru utakmicu u kojoj nam je najvažnije dati sve od sebe - kazao je Hodža, istaknuvši kako, iako je to prijateljska utakmica, ne treba na nju gledati kao takvu.

- Nema tu prijateljskih utakmica, ovo je dokazivanje za nas. Euro je u lipnju, na svakom od nas je da izborimo poziv i dat ćemo sve od sebe, jer ovo je idealna prilika da se pokažemo - nadovezao se Hodža.

Prijateljska utakmica mladih U-21 reprezentacija Engleske i Hrvatske igra se u utorak, u Londonu, s početkom u 20.45 sati.

Ivana Liović
Možda ste propustili...

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

Najčitanije iz rubrike