Sport
NAPOKON JE TO I IZBORNIK KAZAO

Kramarić - nogometaš koji ne voli asistirati
Objavljeno 26. ožujka, 2023.
S Andrejom Kramarićem znamo što imamo. Igrača koji će zabiti gol, ali i igrača koji ne voli asistirati. Čak i ako mu je suigrač u idealnoj poziciji. Ono zbog čega je javnost često bila ljuta i zbog čega je prozivala Kramu, dogodilo se i u subotnjoj večeri na Poljudu. U završnici prvoga poluvremena Kramarić je opet bio sebičan do srži. Williams je pogriješio i Kramarić je dobio loptu na 30-ak metara od gola. Krenuo je prema golu, mogao je i morao dodati Perišiću, koji se ubacivao s lijeve strane, ali Krama je pucao i promašio gol. Teško je zamjeriti napadaču kad ne doda, u njihovom opisu posla su golovi, a ne asisti, ali opet... Perišić je bio bijesan, čak je i opsovao Kramarića. Da je tad Hrvatska povela sa 2:0 teško bi Wales uzeo bod. No to je Kramarić, čovjek koji zna i voli zabiti, ali ne voli asistirati. Iako, ponekad bi trebao. O tom problemu napokon je javno progovorio i izbornik Zlatko Dalić, koji je prozvao Kramarića da nije sam na terenu. I da više poštuje suigrače.



- Perišić bi išao sam na gol da mu je Kramarić dodao. Nekad igrači reagiraju drukčije. Moramo poštovati suigrače u tim situacijama. Bio je Perišić u idealnoj poziciji, ali nije dobio loptu. To nam se na kraju vrati i kazni te. Kramarić mu je trebao dodati - komentirao je Dalić.



Kramarić je zabio za vodstvo, svaka mu čast, donijeli su njegovi pogodci dobre stvari Hrvatskoj, ali ponekad nije dovoljno samo zabiti. Važna je momčad i važna je konačna pobjeda, a ne osobna statistika. Treba se nekada i okrenuti oko sebe, poštovati druge igrače u napadu. Kramarić ih rijetko poštuje, to nije od danas ili jučer. Ta njegova sebičnost iritira navijače, iritira i suigrače i izbornika. No to je Kramarić, čovjek koji voli zabiti, ali ne i asistirati. Makar to na kraju bilo na štetu Hrvatske. I. Li.
Možda ste propustili...

BICIKLISTIČKA UTRKA U BARANJI

Utrka na Banovu Brdu teška i zanimljiva

PRVENSTVO HRVATSKE U HRVANJU

Roko Ćurić potvrdio odlazak na Euro

Najčitanije iz rubrike