Mozaik
POBJEDNICI ZAGREBAČKOG FESTIVALA

”Trending” Feminnema i Buendije dobio svoj spot
Objavljeno 27. ožujka, 2023.
Da su Feminnem i Alejuandro Buendija dobitna kombinacija znalo se na prvo slušanje pjesme "Trending", a prije nekoliko dana potvrdu su dobili pobjedom na jubilarnom, 70. Zagrebačkom festivalu. Pobjednička pjesma sada je dobila i pripadajući videospot u režiji Sandre Mihaljević. VFX za spot radio je Aleksandar Rapaić.

- Spot je karikatura današnjeg društva u kojem se apsolutno i same pronalazimo. Na šaljiv način, kao i pjesma, prikazuje mane društvenih mreža. Dragog Sašu upoznale smo na dan snimanja spota, što samo govori kako nam je trebalo malo vremena da se ‘ufuramo‘ u uloge svi skupa, a to funkcionira tako lako samo kad su ljudi jednostavni i istog cilja - poručuju članice grupe Feminnem.

Rekvizita u spotu nije im nedostajalo, a djevojke ne skrivaju da im je ovo bilo jedno od zabavnijih snimanja. Pogotovo zato što su rekvizite na kraju mogle pojesti i popiti. Atelier Monet i Ivan Pervan zaslužni su za njihove frizure u spotu, za šminku zahvaljuju Žani Kožul, a styling potpisuju ELFS i Valentina Dragšić.

Pamela Ramljak, Neda Parmać, Nika Antolos i Saša Antić potpisnici su pjesme koja je prije nekoliko dana oduševila sve u zagrebačkom HoB-u na Zagrebačkom festivalu, kao i gledatelje prijenosa uživo na HRT-u.

- To je pjesma za koju smo nas tri napisale i tekst i glazbu, a onda se Saša savršeno uklopio sa svojim tekstom iz muške perspektive. Ne možemo biti ponosnije! - kažu.

- Pjesmu su cure napravile u jednu večer, a ja, kad sam ju čuo, u sat vremena napisao sam svoj dio. Ključno je pronaći lik u pjesmi, onda se tekst sam napiše. Bitno je da je neka predstava! - dodao je Alejuandro Buendija, odnosno Saša Antić iz grupe TBF. Pjesma “Trending” već je neko vrijeme u vrhu top-lista radijskog etera, a uz singlove “Ima li nas sutra” i “Zajedno” obilježava novu eru grupe Feminnem i njihovo osvajanje glazbene scene. T.K.
Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike