Mozaik
POBJEDNICI ZAGREBAČKOG FESTIVALA

”Trending” Feminnema i Buendije dobio svoj spot
Objavljeno 27. ožujka, 2023.
Da su Feminnem i Alejuandro Buendija dobitna kombinacija znalo se na prvo slušanje pjesme "Trending", a prije nekoliko dana potvrdu su dobili pobjedom na jubilarnom, 70. Zagrebačkom festivalu. Pobjednička pjesma sada je dobila i pripadajući videospot u režiji Sandre Mihaljević. VFX za spot radio je Aleksandar Rapaić.

- Spot je karikatura današnjeg društva u kojem se apsolutno i same pronalazimo. Na šaljiv način, kao i pjesma, prikazuje mane društvenih mreža. Dragog Sašu upoznale smo na dan snimanja spota, što samo govori kako nam je trebalo malo vremena da se ‘ufuramo‘ u uloge svi skupa, a to funkcionira tako lako samo kad su ljudi jednostavni i istog cilja - poručuju članice grupe Feminnem.

Rekvizita u spotu nije im nedostajalo, a djevojke ne skrivaju da im je ovo bilo jedno od zabavnijih snimanja. Pogotovo zato što su rekvizite na kraju mogle pojesti i popiti. Atelier Monet i Ivan Pervan zaslužni su za njihove frizure u spotu, za šminku zahvaljuju Žani Kožul, a styling potpisuju ELFS i Valentina Dragšić.

Pamela Ramljak, Neda Parmać, Nika Antolos i Saša Antić potpisnici su pjesme koja je prije nekoliko dana oduševila sve u zagrebačkom HoB-u na Zagrebačkom festivalu, kao i gledatelje prijenosa uživo na HRT-u.

- To je pjesma za koju smo nas tri napisale i tekst i glazbu, a onda se Saša savršeno uklopio sa svojim tekstom iz muške perspektive. Ne možemo biti ponosnije! - kažu.

- Pjesmu su cure napravile u jednu večer, a ja, kad sam ju čuo, u sat vremena napisao sam svoj dio. Ključno je pronaći lik u pjesmi, onda se tekst sam napiše. Bitno je da je neka predstava! - dodao je Alejuandro Buendija, odnosno Saša Antić iz grupe TBF. Pjesma “Trending” već je neko vrijeme u vrhu top-lista radijskog etera, a uz singlove “Ima li nas sutra” i “Zajedno” obilježava novu eru grupe Feminnem i njihovo osvajanje glazbene scene. T.K.
Možda ste propustili...

ANDERSSON I ULVAEUS ODBACILI MOGUĆNOST OKUPLJANJA ČLANOVA

ABBA neće biti na Eurosongu?

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BLIZZARD ENTERTAINMENT OBJAVIO TRAILER

Igra "Diablo IV" izlazi 6. lipnja

2

NA PANELU JE SUDJELOVALO 16 STRUČNJAKA

Nije šala, NASA održala
javni skup o NLO-ima

3

POSTOJI OPRAVDAN RAZLOG

Kate Middleton odbila dati djeci autograme