Sport
PRVOLIGAŠ GOSTOVAO NA ZELENOM POLJU

Zekić i Slaven Belupo čestitali 100. rođendan Olimpiji, domaći čak i poveli
Objavljeno 25. ožujka, 2023.

Povodom obilježavanja 100 godina Olimpije u subotu popodne na igralištu na osječkom Zelenom polju gostovao je prvoligaš Slaven Belupo na čijoj klupi sjede dva bivša "olimpijaša" trener Zoran Zekić i njegov pomoćnik Mario Kuić. Zbog toga je uoči susreta održana i mala svečanost. Kapetan Slaven Belupa Vinko Soldo domaćinu je uručio prigodan poklon, dok su predstavnici Olimpije, predsjednik Mario Iličić i dopredsjednici Goran Kovačević i Igor Višević, uručili Zoranu Zekiću dres s brojem 100. Očekivano slavio je ugledni prvoligaš, ali mora se priznati manje uvjerljivo od očekivanoga pa sadašnja momčad Olimpije može itekako biti zadovoljna prikazanim. Štoviše, poveli su domaće "popularne "ljubičice" koji su imali potporu i navijačke skupine iz Donjeg Grada, a i lijepo se popunila sjeverna tribina. U osmoj minuti domaći igrač Bungić lijepo je pogodio s 18 metara. Do kraja poluvremena Slaven Belupo je preokrenuo s dva pogotka Manaja. Oba puta precizan je bio glavom. U drugom poluvremenu mrežu Olimpije postigao je i bivši bijelo-plavi Antonio Perošević, a pred kraj susreta Bašić je lijepo pogodio lijevom nogom. K.L. 

OLIMPIJA *1(1)

SLAVEN BELUPO *4(2)

Osijek – ŠC Olimpija. Sudac: Andrej Burilo (Osijek). Strijelci: 1:0 Bungić (8.), 1:1 Manaj (30.), 1:2 Manaj 43′, 1:3 Perošević 60′, 1:4 Bašić 88′

OLIMPIJA: Vučemilović-Grgić, Nedeljković, Ljubas, Dumančić, Opšić, Kulešević, Bungić, Pavičić, Žaper, Horvatek i Relotić. Još su igrali: Lacković, Saborčić, Jeremijaš, Majić, Matešić, Nikolić i Koša.

SLAVEN BELUPO: Marković, Hlevnjak, Tepšić, Soldo, Martinaga, Mioč, Marina, Crnac, Mudražija, Perošević i Manaj. Još su igrali: Sušak, Talys, Boras, Sokač, Bašić, Mihalić i Marić.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike