Mozaik
ZBOG VELIKOG INTERESA PUBLIKE ZA KONCERT U ZAGREBU DODANE ULAZNICE

Steve Vai preseljen u Dom sportova
Objavljeno 25. ožujka, 2023.
Zbog golemog interesa i činjenice da je rasprodan više od mjesec dana prije održavanja zagrebački koncert Stevea Vaia 13. travnja preseljen je u malu dvoranu Doma sportova. Dodatni kontingent ulaznica po cijeni od 39 eura već je u prodaji. Sve ulaznice kupljene za najavljeni koncert u Tvornici kulture vrijedit će dakako i za Dom sportova, i to za oba sektora - parter i tribina. Nastup u Domu sportova bit će uvjerljivo najveće Vaievo gostovanje na ovim prostorima dosad.

Jedan od najpoznatijih svjetskih gitarista vraća se u Zagreb nakon 11 godina, u sklopu turneje Inviolate, koja se nastavlja na istoimeni album. Njime premošćuje granice instrumentalne glazbe, a za album je izmislio ne samo novi tip gitare s tri vrata nego i način sviranja. Bit će to prilika i doživjeti neke najveće hitove, ali i napokon čuti novi album "Vai/Gash", snimljen 1990-ih, na kojem je vokal Johnny "Gash" Sombretto. Stevea je od 12. godine gitaru počeo podučavati Joe Satriani, a sa 18 se pridružio legendarnom Franku Zappi, s kojim je i svirao. Nakon više od četiri desetljeća rada, više od 15 milijuna prodanih albuma diljem svijeta i tri nagrade "Grammy" Vai je jedan od najpoznatijih gitarista današnjice.

Njegov rad nagrađen je brojnim priznanjima, redovito je na popisima najboljih svjetskih gitarista, među top 10 prema magazinu Guitar World, prepoznat je kao netko tko uvodi najviše standarde izvrsnosti u upotrebu tehnologije u glazbi, a ima svoje mjesto i na Long Island Music Hall of Fame. Nastupao je uz brojne glazbene velikane i surađivao s imenima kao što su Frank Zappa, David Lee Roth i Whitesnake te sudjelovao na izdanjima poput onih Alice Cooper, Motörheada...

Ulaznice za koncert u Domu sportova u prodaji su po cijeni od 39 eura na prodajnim mjestima Eventima, kao i online na Eventim.hr. T.K.
Možda ste propustili...

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

Najčitanije iz rubrike