TvObzor
JENNIFER LAWRENCE U NOVOJ KOMEDIJI “CURA ZA SVE”

Drska žena i šmokljan u naručenoj vezi
Objavljeno 24. ožujka, 2023.

Ovoga ljeta u sva kina stiže film “Cura za sve” (“No Hard Feelings”) s Jennifer Lawrence u ulozi glavne glumice i producentice. Ime Jennifer Lawrence sinonim je za jednu od najuspješnijih, najcjenjenijih i najpopularnijih mladih ženskih glumačkih imena Hollywooda. Uloga u trilogiji “Igre gladi” kao Katniss Everdeen, zaludila je tinejdžerice diljem svijeta, uloga u romantičnom filmu “U dobru i zlu” osigurala Oscara za glavnu žensku ulogu sa samo 22 godine, a s filmovima “Američki varalice”, “Joy”, “Don’t Look Up” i “Causeway” zacementirala svoj hollywoodski status fenomenalne glumice koja svaki projekt na kojemu radi izdigne na višu razinu.



Prvi službeni trailer za film “Cura za sve” prikazuje drsku i urnebesnu Maddie koja se zbog teške životne situacije, za koju je velikim dijelom i sama kriva, javlja na neobičan oglas kako bi sačuvala svoju kuću. Oglas su dali bogati roditelji sramežljivog tinejdžera koji mu žele naći djevojku prije nego krene na fakultet. Uvjerena u svoju seksepilnost i lagano odrađen zadatak, Maddie će brzo shvatiti da neobičnog Percyja nije tako jednostavno šarmirati...

Uz Jennifer Lawrence, najiskusniji i najpoznatiji dio postave čine redatelj i koscenarist Gene Stupnitsky (filmovi “Dobri dečki”, “Zločesta učiteljica”, serija “The Office”), kojemu je na scenariju pomogao John Phillips (“Zločesti djedica”). Producenti su Naomi Odenkirk, Justine Polsky, Marc Provissiero i Jennifer Lawrence. Prvu veću ulogu na velikim ekranima ostvario je Andrew Barth Feldman (brodvejske predstave “Uhvati me ako možeš”, “Dragi Evan Hansen”), koji utjelovljuje sramežljivog Percyja. Uz Jennifer, Andrew Barth je okružen još jednim poznatim glumačkim imenom, Matthewom Broderickom (filmovi “Godzilla”, “Manchester by the Sea”, “Tower Heist”, “The Producers”; glas Simbi u kultnom “Kralju lavova” te glasovne uloge u serijama “Bojack Horseman”, “Rick i Morty”). Uloge imaju i Laura Benanti, Natalie Morales, Scott MacArthur, Ebon Moss-Bachrach, Hasan Minhaj i Kyle Mooney.

Film “Cura za sve” prva je prava glavna uloga Jennifer Lawrence u jednoj komediji, čime 32-godišnjakinja ostvaruje svoju dugogodišnju želju za radom u tom žanru. Najavljuje se kao komedija za odrasle, što znači da će kod nas vrlo vjerojatno imati preporuku 16+, ili čak i 18+, a već u nekoliko dana postao je najgledaniji R-rated trailer u povijesti s više od 50 milijuna pregleda na svim platformama. U kolikoj je mjeri nadolazeći film urnebesan, škakljiv, provokativan i vulgaran, moći ćemo vidjeti ovo ljeto. D.M.
Prvu veću ulogu na velikim ekranima ostvario je Andrew Barth Feldman koji utjelovljuje sramežljivog Percyja

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike