Sport
DANIJEL PRANJIĆ IMA NOVI POSAO

Uvijek sam bio pobjednik
Objavljeno 23. ožujka, 2023.
Bivši "vatreni" Danijel Pranjić ima novi posao. Na tuzlanskom Tušnju predstavljen je kao novi trener Slobode, kluba iz Premijer lige Bosne i Hercegovine. Pranjić je naslijedio Adnana Jahića, koji je u pretprošlom kolu podnio ostavku, zbog prvenstvene stanke novi trener sad ima malo vremena kako bi upoznao momčad, a premijeru na klupi tuzlanske momčadi Pranjić će imati 1. travnja, kada na stadion Tušanj dolazi Sarajevo.



- Meni je ovo veliki izazov. Znam dosta o bosanskoj ligi, znam dosta o Slobodi. Znam i kakva je trenutačno situacija o klubu, ali što je najvažnije ne bojim se tog izazova, spreman sam i vjerujem kako ćemo svi zajedno napraviti puno dobrih stvari da ostavimo Slobodu u Premijer ligi. Onda ćemo napraviti plan i program da se Sloboda vrati na ono mjesto koje i zaslužuje - istakao je Danijel Pranjić nakon predstavljanja kao šef stručnog stožera tuzlanskog nogometnog kluba.



- Ovdje sam došao raditi, došao sam napraviti dobar posao. Kroz karijeru sam uvijek bio pobjednik, i to ću pokušati prenijeti na igrače - zaključio je Pranjić kojemu je glavni cilj Slobodu podignuti sa sadašnjeg sedmog mjesta i skupiti što više bodova kako bi se izbjegla neizvjesna završnica prvenstva i borba za opstanak. I. Li.
Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA SUSRET S GORICOM

Bez Lovrića i Bralića, vraća se Čokaj

Najčitanije iz rubrike