Sport
PRIJATELJSKI OGLED U DONJEM GRADU

ZZ Top dovodi Slaven Belupo kod Olimpije
Objavljeno 23. ožujka, 2023.
Ponos Donjeg grada, NK Olimpija, ove godine slavi stoti rođendan, a tijekom 2023. bit će niz događanja kojima će osječki nogometni klub obilježiti važan jubilej. Jedan od takvih je i u subotu. U Donji grad na prijateljski sraz s "olimpijašima" stiže hrvatski prvoligaš iz Koprivnice Slaven Belupo.



- ZZ Top se vraća na igralište Olimpije, najavljuju iz Donjeg grada. ZZ Top je, naravno, Zoran Zekić, koji je u mladosti igrao u Donjem gradu, a sad se vraća kao trener Slaven Belupa. I zasigurno je najzaslužniji što su Koprivničanci prihvatili poziv Olimpije da dođu na prijateljski ogled. Utakmica na igralištu Olimpije igrat će se u subotu, od 14 sati, a baš zbog tog ogleda "olimpijaši" su odgodili susret 22. kola u MŽNL Osijek-Vinkovci. U Osijeku je u subotu trebala gostovati satnička Mladost, no taj će se susret odigrati tijekom travnja.



Ekipa na čelu s predsjednikom kluba Marijem Iličićem, dopredsjednicima Igorom Viševićem i Goranom Kovačevićem te nezaobilaznim dugogodišnjim tajnikom Ivanom Šutalo u godini u kojoj osječka Olimpija slavi sto godina pripremila je bogat program, ne samo sportski, nego i kulturni i zabavni. U pozadini proslave, ipak, najvažniji zadatak onih koji vode "ljubičaste" je stabilizacija kluba. Na upravljačkoj i rezultatskoj razini. Olimpiji trenutačno ne ide najbolje na terenu, u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek - Vinkovci trenutačno je pretposljednja momčad na tablici, u zoni koja znači ispadanje iz lige. U Donjem gradu su svjesni kako izboriti o(p)stanak neće biti nimalo lako, ali o crnom scenariju nitko ne želi razmišljati, kamoli pričati. Koliko god bilo teško, ostanak u Međužupanijskoj ligi bio bi najljepši dar klubu za stoti rođendan. I. Li.
Najčitanije iz rubrike