Osijek
SKUPŠTINA SRK LINJAK

Josipovačke ribiče vodi Ivan Klasić
Objavljeno 23. ožujka, 2023.
Sportski ribolovni klub Linjak Josipovac nedavno je održao izbornu skupštinu u velikoj dvorani Hrvatskog doma Josipovac. Za predsjednika je izabran Ivan Klasić. Na čelna mjesta Linjaka izabrani su u Nadzorni odbor Josip Klasić, David Klasić i Željka Radić, predsjednica, u Upravni odbor Josip Brodar, Ivan Martan, Mijo Mučel, Tomislav Varžić, Saša Grujić, Željko Krpan i Ivan Šašvari. Tajnik je Marko Perković, a dopredsjednik Marko Roguljić.

Na skupštini je bilo riječi o mnogim aktualnostima. Tako se podsjetilo na vandalizam na štetu Udruge, ali i na iznimne ostvarene rezultate u prošloj godini kadeta, juniora te posebice seniorki, koje su i državne prvakinje. Bilo je govora i o uspješnoj provedbi projekta Stara Drava te primitku javnog priznanja Zelena povelja Osječko-baranjske županije. Bila je to prigoda da se nagrade zaslužni, pa je tako Klub ribolovnim štapovima nagradio Mateja Seligmana, Marka Smiljana i Domagoja Župančića.

Željko Kovačević, član Gradskog vijeća Osijeka, primio je zahvalnicu Udruge, a josipovački ribiči zahvalili su i Vijeću Mjesnog odbora Josipovac i Gradu Osijeku na podršci. Podršku su Linjaku dali i gosti koji su bili na skupštini: predstavnici Osječkog ribolovnog sportskog kluba, Sportskog ribolovnog kluba Retfala i Ribolovnog sportskog društva Višnjevac. Za zasluge je Hrvatski sportski ribolovni savez dodijelio priznanja uz brončanu značku Ljiljani Marta, Željki Radić, Mirjani Butković Domić, Marku Roguljiću i Marku Perkoviću, a priznanje uz srebrnu značku Ivanu Klasiću.

D.Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike