Osijek
LIKOVNA RADIONICA ZA ODRASLE

Istražimo sebe kroz umjetnost!
Objavljeno 23. ožujka, 2023.
"Djevojčice sa šibicama" treća je u nizu radionica iz Ciklusa likovnih radionica za odrasle "Istražimo sebe kroz umjetnost", na kojima će sudionici učiti razmišljati kao umjetnici. Osim tehničkoga znanja i vještine, fokus je stavljen na poticanje divergentnog mišljenja, kreativni pristup likovnim motivima i art-terapijske elemente umjetničke aktivnosti. Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno znanje iz područja umjetnosti.

Sudionici će pod stručnim vodstvom, u kombiniranoj tehnici pastela i grataža, izrađivati simbolički autoportret inspiriran suvremenom interpretacijom bajke "Djevojčica sa šibicama", Hansa Christiana Andersena. Materijal za slikanje je osiguran.

Radionica će se održati u subotu (1. travnja), u dvama terminima - od 10 do 12 sati, i od 16 do 18 sati, u Staroj pekari, Trg Vatroslava Lisinskog 1. Cijena je radionice 20 eura, a rezervaciju ostvarujete prijavom na e-mail: je.lena.kovacevic.art@gmail.com ili u FB/IG Inbox, u kojem navodite željeni termin radionice.

"U subotu odvojite vrijeme za sebe i provedite dva sata u umjetničkoj aktivnosti koja će vas opustiti i strukturirati vaše misli i emocije", poziva voditeljica radionice Jelena Kovačević, univ. spec. art. therap.,vlasnica Obrta za kreativne usluge ART LENA. I. Rab Guljaš
Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

Najčitanije iz rubrike